goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bandenwissel (winter --> zomer). Bij wegrijden bleek het lampje van het controlesysteem bandenspanning te branden, met op het display de mededeling dat de banden opgepompt moesten worden. Omgedraaid en ter plekke door de receptie-medewerker aangepast en verholpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de regel goed, er werd gisteren wel behoorlijk tegengas gegeven toen ik vroeg of de update voor mijn navigatie gedaan kon worden tijdens de Bandenwissel. Het is dat ik me niet zomaar af liet schepen, anders was deze niet uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wordt vriendelijk en adequaat geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf keurig volgens afspraak en geeft correct en net antwoord op vragen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig goed bedrijf met geweldig goede mensen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon zoals gewoonlijk helemaal geweldig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn auto heb ik gekocht bij Herwers Renault. Zij waren altijd erg oplettend en nauwkeurig. De laatste tijd is dat stukken minder. Vorige bandenwissel kreeg ik vieze velgen onder de auto teruggeplaatst en deze keer ben ik op een donderdagavond om half 9 gebeld of ik mijn banden wilde laten komen wisselen (en nieuwe banden wilde aanschaffen) terwijl ik per mail met een andere medewerker al een week daarvoor een afspraak had gemaakt!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig ik wordt altijd heel vriendelijk en professioneel geholpenen er is altijd tijd voor een praatje

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de aankoop van mijn auto was ik niet tevreden, (veel te lage inruilprijs voor mijn Renault. Kreeg 4000 euro meer, bij andere renault dealer. Over service, voor zover ik dat nu kan beoordelen, ben ik tevreden.

slechter dan verwacht

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds laatste jaren de organisatie veel groter is geworden is de kwaliteit van medewerkers minder geworden. De betrokkenheid is afgenomen en slordigheden zijn ons in 3 jaar overkomen. Verkeerde band verwisseld. Rechter voorband niet goed aangedraaid bij wisseling banden. Antenne radio niet terug geplaatst.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afspraken worden nagekomen. Ook voor kleinere reparaties word je direct geholpen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben veel minder tevreden dan voorheen. Bandenwissel zou 1 uur duren en na 1 uur en 40 minuten ben ik maar eens gaan vragen hoelang het nog zou duren. De auto is bijna klaar maar de monteur moest ook nog van 15 tot 15.15 koffie drinken ( terwijl de klant wacht ??)

Kelvinstraat 2

6902 PW Zevenaar

Over Herwers Groep

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.