perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt altijd vriendelijk geholpen, en krijgen altijd koffie of thee aangeboden.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na alle eerdere positieve bezoeken/contacten dit maal niet tevreden. Mijn verzoek was het onderhoudslampje uit te zetten daar auto in september 2018 pas eerste beurt had gehad en nu al aan zijn 2e beurt toe zou zijn, en dat bij 14000. Mij werd uitgelegd dat lampje alleen bij beurt uitgezet kan worden en dat onderhoud echt plaats moest vinden anders zou dit effect kunnen hebben op het coulancebeleid van Renault in geval daar een beroep op zou moeten worden gedaan. Toeval was dat de dag van mijn bezoek de garantie (2 jaar) af liep.\r\nIk begrijp de uitleg maar ben van mening dat ik zelf mag bepalen wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden. Om de kosten te drukken werd aangeboden slechts de olie te verversen voor €175 !!! Tot slot: ik weet dat het lampje wel uitgezet kan worden. Is namelijk bij de leeftijd van 1 jaar wel op verzoek uitgevoerd bij een km-stand van 7000. Ik plak er nu wel een sticker overheen!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede garage, vriendelijk personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Mocht zonder afspraak even tussendoor\r\n.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben zeer tevreden

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een net bedrijf, vriendelijk ontvangen. En de monteur was deskundig en fijn dat ik mocht kijken.\r\nJammer dat de auto niet was gewassen, dat was bij de vorige onderhoudsbeurten wel gedaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het heeft even geduurd voordat de oorzaak van de storing gevonden was, maar het is netjes opgelost door een leenauto mee te geven en een eerdere nota te laten vervallen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige behandeling en offerte vooraf.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede persoonlijke service en deskundigheid

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na mijn winterbanden wissel naar zomerbanden en zomercheck bleek ook een slangetje doorgebeten te zijn.\r\nSnelle afspraak om dit te verhelpen. Mis wel de wasstraat bon die andere mensen wel kregen terwijl ik toch een nieuwe auto gekocht heb.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, klantvriendelijk en deskundig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed wand als ik daar kom dan word ik meteen geholpen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net als anders

Kelvinstraat 2

6902 PW Zevenaar

Over Herwers Groep

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.