werd goed geholpen
Altijd goede communicatie en er wordt goed meegedacht. Monteurs ziin kundig. P
Heel vriendelijk, denken mee.
doe ik niet
alles confomr afspraak uitgevoerd. auto netjes afgeleverd.
Ik ben vriendelijke geholpen en Maken duidelijk afspraken en de auto is snel klaar
😃😃.
Bandenwissel en wintercheck zoals afgesproken uitgevoerd.
Elke afspraak die we samen maken loopt niet lekker. 1. Nieuwe auto ophalen, auto stond niet klaar en men wist nergens van. Na lang wachten kwam de auto naar beneden en kon we beginnen. 2. Samen hebben we de afspraak gemaakt, als ik een leen auto nodig heb dan is men akkoord gegaan met een gelijkwaardige auto. dus geen Clio of kleiner. 3. De beurten die worden uitgevoerd zijn oké, alleen de auto is nooit helemaal klaar, er is vaak een terug kom actie nodig. 4. Jammer de Talisman rijd goed, alleen Herwers Zevenaar maakt te veel fouten.
Komen afspraken altijd na
Mijn auto sloeg steeds af. Ik heb hem niet bij Herwers gekocht en de garantie was net verlopen. Toch hebben ze hem vakkundig en snel gerepareerd, en het kostte mij niets. Heb nu weer nieuwe garantie! Erg fijn.
Goede en snelle service voor mijn bandenwissel
werd vriendelijk te woord gestaan. Duidelijkheid over wat er gedaan gaat worden. Duidelijkheid over eventuele kosten Snelle reactie bij vergeten item ophalen auto.
Snel en prettig geholpen.
Ik ben nu zelf klant van Herwers maar als leaserijder van een bedrijf ben je beter af.
Goede service en vriendelijk personeel
Vriendelijkheid is minder geworden en weer duurde het langer dan afgesproken.
Verkeerd ingedeeld bij de verkeerde garage voor reparatie. Geen communicatie en verkeerde voorlichting. En het heeft 6 weken geduurd. Slechte registratie dat ik een pas voor vervangend vervoer heb. Geen vervangend vervoer aanwezig.
Met in het bijzonder een compliment voor Anita. Vriendelijk en snel te woord gestaan, en dacht goed mee in oplossingen.
G
Ik zat op zaterdagmorgen met een kapotte koplamp. Heel vriendelijk ontvangen en in "no time" gefikst!
bij zomercheck vertelde ik dat het koppelingspendaal niet goed voelde, samen met monteur ritje gemaakt.Hij constteerde het het inderdaad zo was en dat er iets mis was met de cilinder bij de koppeling, omdat dat een reparatie was die lang duurde werd er een nieuwe afspraak gemaakt en toen werd het euvel verholpen.
Balie ondersteuning: degene die mij uitleg moest geven over het verschil tussen MyRenault+ en Herwers pas was niet op de hoogte van het feit dat het prijsverschil tussen beide alleen van toepassing is voor Nissan rijders. Daarom beval hij mij als Renault rijder de Herwers pas aan, maar kreeg ik automatisch de Renault pas. Onderhoudswerzaamheden : geen opmerking over de technische uitvoering. Als service wordt na afloop de auto gewassen en uitgezogen. Alleen jammer dat de wascentrale niet alle vlekken wegkrijgt en dat bij het zuigen alleen de bestuurders- en bijrijdersplaats worden gezogen. Op deze manier moet je alsnog naar de wasstraat en houdt de service niets in.
Ik heb eerder al een uitgebreide beoordeling terzake van dit onderhoud en de uitgevoerde reparatie ingevuld. Ik heb hier duidelijk aangegeven wat mijn bevindingen zijn.
Tijdje geen klant geweest. Deed niet terzake. Werd zeer professioneel en klantvriendelijkheid geholpen. Er werd meegedacht in een passende oplossing. Voor mij doorslaggevend om weer klant bij Herwers te worden. Nogmaals dank voor het adequaat oppakken van dit probleem. Gr Ben Koers
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.