De service en de gezelligheid zijn zeer goed te noemen. Kreeg van de week een belletje van de verkoper of alles goed ging. En of ik alles kon vinden. Prima service

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Vriendelijk en klant gericht.

Vriendelijke en meedenkende verkoper goede ontvangst en klantgericht goede uitleg en uitstekende after sales. Telefonische navraag hoe de auto bevalt.

prima auto, prima service

deskundige, vriendelijke verkoper. geeft goede uitleg, prima service

Fantastische beleving bij autowinkel

De ontvangst, de verkoper,het meedenken,het beleven en after sales,in 1 woord FANTASTISCH!!! Dit zou overal een gewoonte moeten zijn. Deze verkopers zijn goud waard!!!

T0P service

Hele fijne ervaring van begin tot het uiteindelijke ophalen van de nieuwe auto. Voor mij geen andere dealer meer. Super blij met mijn nieuwe FiatE (elektrisch) cabrio. Wat een upgrade! Zo luxe van binnen...

Uitstekende service!

Na veel contact via mail en whatsapp waarbij al mijn vragen super snel beantwoord werden (wat ik erg fijn vond als first-time-leaser) mocht ik vandaag mijn eerste Fiat 500 ophalen in Waddinxveen. Het volledige proces van het doorgeven van mijn wensen tot het tekenen van het contract is enorm soepel verlopen, en na een uitgebreide uitleg van de auto en alle functies kon ik in no-time genieten van mijn nieuwe auto. Edwin, bedankt voor je klantvriendelijkheid, geduld en de fantastische service! Ook niet onbelangrijk: de corona-maatregelen werden hier erg netjes nageleefd.

Goede service en erg leuke ontvangst

Het is erg leuk om je nieuwe auto op te halen als die klaar staat in de showroom met bloemen en een bord met jouw naam erop. Heel erg attent. De verkoper was erg vriendelijk en heeft alles goed geregeld. Na een week heeft hij gebeld om te vragen hoe het met de auto ging. Dat is een goede service. Complimenten aan autowinkel Waddinxveen!

Uitstekende service, zeer klantgericht

Ik ben door Edwin Bakker geholpen in verband met privat lease en de inkoop van een auto. Hij stelde zich zeer klantgericht op, gaf heldere en eerlijke informatie. Ook bleek hij goed te bereiken. Echt een aanrader.

Vriendelijk en snel

Goed en vlot geholpen aan een mooie jong gebruikte auto

Snel makkelijk doelgericht vriendelijk

Na contact , niet lang hoeven na te denken Goed en deskundig te woord gestaan , goeie prijs , afspraken worden goed na gekomen , ik ben zeer tevreden

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ontzettend goed geholpen, en goede en snelle service.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Top zaak met kundige werknemers

We waren nog niet van plan om een andere auto te nemen, totdat ik de Xceed zag en hier meer informatie over wilde. Tijdens het telefoongesprek met Stefan een proefritafspraak gemaakt. Na de proefrit een fijn gesprek gehad en uiteindelijk samen met mijn vrouw besloten de auto te nemen. We zijn heel eerlijk en professioneel geholpen. Bedankt!

• Showroom N.v.t.

Service en persoonlijke aandacht

Het contact met Edwin is altijd eerlijk en open. Niets is teveel.

Topservice

De verkoper was zeer vriendelijk. We kregen goede adviezen en zelfs een week na het ophalen van onze nieuwe auto werd de service voortgezet. Het is onze eerste auto bij Fase maar zeker niet de laatste

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Geweldig fijne aflevering van de aangekochte Abarth.

Met name Edwin Bakker is een top verkoper die goed luisterd naar zijn klant.

Uitstekende service, duidelijkheid en no-nonsense!

Duidelijke informatie, geen loze beloftes, top service.

Goede service en vriendelijk personeel

Ik werd goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe auto. Personeel was vriendelijk, behulpzaam en niet op een opdringerige manier.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Aanrader om een (KIA) occasion te kopen

Goede persoonlijke begeleiding, flexibel in afspraken en toegankelijke benadering.

Goed geholpen ondanks corona

Eind januari mijn nieuwe Jeep Compass opgehaald. Ondanks corona toch goed geholpen. Ik ben erg blij met mijn auto. Bedankt Ronald!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Meedenkend en houdt zich aan afspraken

Ook al was het opnaamzetten niet zo straight forward als verwacht, Ronald zette alles op alles om me toch m'n wagen te bezorgen op mijn verjaardag! Steeds fijne communicatie en ze houden zich aan hun woord, wat zeker niet vanzelfsprekend is. Ik zou Fase Autobedrijven zeker aanbevelen!

Zeer behulpzaam en deskundig

Vriendelijk welkom, alle tijd om auto rustig te bekijken, was al klaar gezet voor proefrit.

Positief ondanks corona

Mijn algehele ervaring is ondanks corona positief. Echter zijn er wel zaken die beter kunnen. Zo hebben wij diverse keren contact op moeten nemen om naar de status van de auto te vragen. Wij hadden wat meer acties vwb contact opnemen van u verwacht zeker na het vertrek van dhr Bart Smits. Maar het vervolg was nadat het contact weer op gang was gekomen gewoon goed evenals de aflevering van de auto.

prima !

enthousiaste en vriendelijke medewerkers !

Vriendelijk, professioneel .

De verkoper is erg vriendelijk en hij denkt ook mee , waardoor wij onverwacht goedkoper uit waren .

Mooie zaak met vriendelijk personeel

Hoe leuk werden wij geholpen bij Fase Waddinxveen toen wij op zoek gingen naar een andere auto. Wij kwamen aanrijden in een 16 jaar oud, gedeukt barrel, maar werden behandeld als royalty's. De klant is hier echt koning (én koningin). Niet opdringerig, maar geduldig, beleefd en betrokken kregen wij deskundig advies van Stefan. Hartelijk dank hiervoor! Er stonden veel mooie auto's, maar na een proefrit was de keuze snel gemaakt. Twee weken later konden we hem ophalen. Intussen werd alles tot in de puntjes geregeld: kenteken overschrijving, APK, nieuwe banden, info over pechhulp en garantie. Al kochten wij geen gloednieuwe auto, ook onze Kia C'eed kwam vandaag glimmend en in vol ornaat onder een rood kleed vandaan. De koffie en bloemen ontbraken niet. Met een tevreden en blij gevoel vertrokken wij niet veel later in "onze-bruine-koets."

Coenecoop 143

2741RA Waddinxveen

Over Autocentrum Van Vliet Waddinxveen

Autocentrum Van Vliet is met gepaste trots hét full-service autobedrijf in het Groene Hart. Je kunt bij ons terecht voor het kopen van een personenauto of bedrijfswagen, maar ook voor het onderhoud en de reparatie ervan. Daarnaast verzorgen wij merk-erkend schadeherstel, bedrijfswageninrichting en hebben we een onderdelenservice. Kortom wij zijn een full-service autobedrijf die jou volledig ontzorgt. Personenauto's (verkoop) | Kia, Fiat, Jeep en Abarth Bedrijfswagens (verkoop) | Fiat Professional Service en onderhoud | Kia, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth en Alfa Romeo 1 juli 2024 markeerde een historisch moment: AutoWinkel en Fase Autobedrijven gingen verder onder de eenduidige naam Autocentrum Van Vliet. Beide bedrijven behoorden al tot dezelfde holdingmaatschappij, maar door de intensieve samenwerking is de behoefte ontstaan om voortaan onder één gezamenlijk naam verder te gaan. Door onze krachten te bundelen, konden wij onze klanten een nog breder aanbod van toonaangevende automerken bieden. En de vertrouwde service is onveranderd: persoonlijk, deskundig en met een glimlach.