Filters

10

Klantgericht

Persoonlijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geweldig team met de beste service en onderhoud

De Zwaan stemt hun onderhoud aan mijn auto af op mijn behoeften. Ze overleggen en zorgen voor de laagste prijs. Persoonlijke benadering en de monteurs en teamchef zijn zeer deskundig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden!

De laatste jaren ben ik overgestapt naar De Zwaan. Fijne garage denken mee en word snel geholpen. Word vooraf keurig gebeld over de kosten. En na de beurt is de auto netjes gewassen en stof gezogen. Wij zijn erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top !

Zoals gebruikelijk auto weer prima onderhouden. APK en reparaties goed uitgevoerd. Na vooronderzoek wordt altijd eerst contact opgenomen over de bevindingen en wordt in overleg bepaald wat er moet gebeuren. Dus bij het afronden nooit verrassingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel geholpen, goed meegedacht en uitleg gegeven na reparatie.

Heel fijn geholpen. Ik dacht dat de koppakking lek was. Dit bleek enkel een probleem te zijn met koelvloeistof. Ze hebben alles keurig onderzocht en uitgesloten. Daarna zijn ze ook helder geweest: hou de komende ritten de temperatuur in de gaten en bij de kleinste verandering kan ik contact opnemen. Ook in hun nazorg heb ik alle vertrouwen. Dit hebben ze al een keer bewezen nadat mijn brandstofpomp kapot was. Ik heb alle vertrouwen in hun kundigheid en ga de volgende keer zeker weer naar de zwaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige service

De chef werkplaats is altijd erg aardig en begripvol.

 • Aanbevelen? Ja
5

ze willen dolgraag sleutelen maar zin het belang van de klant over het hoofd

Bij een defecte versnellingsbak werd er geadviseerd om in de bak te kijken. Blijkt dus dat als de bak er af is, je aan deze garage vast zit. Je kunt niet meer voor een second omnium naar een andere garage. En dan wordt er gezegd dat je zelf toestemming hebt gegeven. Je moet dus eigenlijk zelf heel veel kennis hebben om bij hun iets te laten repareren.

 • Aanbevelen? Nee
9

Eerste ervaring met jullie is me héél goed bevallen!

Zie bovenstaande.

 • Aanbevelen? Ja
10

vriendelijk, ter zake en deskundig

prettige en vriendelijke benadering. Professioneel en ik werd nu al gewaarschuwd voor volgend jaar, dat kwam ook prettig over.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijke garage en personeel

Heel fijne garage, super gemotiveerd personeel, bellen even wat de kosten zijn altijd goed gemutst, Giel is een toppertje,heel ik blij met dit bedrijf,hoop dat ze nog heel lang blijven !!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettig

Het contact met Chiel ervaar ik altijd als heel prettig. En ik rij weer in een schone auto, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima ervaring

Door De Zwaan un de was gezet. 's Middags gehaald, volgende ochtend weer thuis gebracht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk en probleemoplossend bedrijf.

Men neemt de tijd voor de klant. Je hebt ook direct het gevoel dat ze weten waar ze het over hebben: vakmanschap. De garage is transparant qua prijzen. Het uitgevoerde werk is degelijk en de auto wordt netjes opgeleverd. Als reparaties (nog) optioneel zijn, dan wordt dat meegedeeld en de keuze aan de klant gelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrouwbare firma

Jarenlang ben ik al klant en zonder problemen in tegendeel want de service is perfekt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk

Goed

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service en heldere communicatie.

Altijd fijn dat er gebeld wordt als er overige kosten gemaakt moeten worden om door te nemen . Nooit problemen gehad na de beurt oftewel goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en duidelijk

Fiat 500 voor een APK gebracht. Werd duidelijk uitgelegd wat er mis was en wat eraan gedaan kon worden. Top bedrijf! Ze hadden de auto zelfs schoon gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal goed.

Goed bedrijf aardige mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Deskundig, slagvaardig, duidelijk en vriendelijk. Kortom, top service!

 • Aanbevelen? Ja
9

Als gewoonlijk heb ik uw service als uitstekend ervaren, zeker in deze lastige coronatijd.

Ik ben inmiddels ruim 15 jaar klant van uw bedrijf, eerst voor de aanschaf van mijn Fiat Punto en vervolgens voor het jaarlijkse en incidentele onderhoud. Steeds zijn mijn ervaringen zeer positief geweest, zowel in het nakomen van de afspraken als in het rijklaar houden van mijn auto. Aangezien ik zeker in de laatste jaren slechts geringe aantallen kilometers rijd, is het voor mij belangrijk om zo lang mogelijk met mijn inmiddels oude auto te kunnen blijven rijden. Daarvoor is vertrouwen in uw bedrijf voor mij van belang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kom hier graag terug voor onderhoud

Vriendelijk te woord gestaan. Vlot geholpen. Heldere communicatie (bijv. over prijsopgave, wanneer mijn auto gereed was). Was hier voor de eerste keer, maar kom graag terug.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima onderhoudsbedrijf

Ik laat altijd het onderhoud van mijn fiat 500 doen door de Zwaan. Zij doen dit deskundig en overleggen over de kosten. Ik ben tevreden over hun vakmanschap.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Prettig

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service.

De service is uitstekend. Ze hebben mijn auto een grote beurt gegeven en ik merkte gelijk dat de auto rustiger loopt. Ook zijn ze zeer betrokken en gaven uitstekendw adviezen. Tot slot werd ik thuis nog ook is opgehaald. Zeker de moeite waard om terug te komen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede vaklui - Chiel - chef werkplaats is klasse

Meedenken, geen onnodige kosten maken en vakkundig werk afleveren; altijd tijdig terugkoppelen. Meer kan je niet verwachten en met een kopje koffie en actuele krant is de eventuele wachttijd ook goed te overbruggen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Automobielbedrijf De Zwaan B.V.

Compact van omvang, groot in service! Automobielbedrijf De Zwaan B.V. is in 1962 opgericht door de familie Poppeliers. De dagelijkse leiding is vandaag de dag in handen van Ton Poppeliers, de tweede generatie. Ons bedrijf was in de beginjaren gevestigd aan de Straatweg 144 in Maarssen, maar in de jaren zeventig zijn wij verhuisd naar de huidige locatie aan de Straatweg 136. Sinds het begin van de jaren tachtig zijn wij officieel Fiat-dealer voor de Vechtstreek en omstreken. Ons bedrijf is compact van omvang, maar groot en breed in service. Wij doen in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en onderhoud aan alle merken. Ook beschikken wij over een eigen plaatwerkerij/spuiterij in Maarssenbroek, waar al meer dan dertig jaar autoschade volgens de laatste methodes wordt hersteld, dus met behoud van de volledige fabrieksgarantie. Daarnaast nemen wij de administratieve afhandeling van de schade voor onze rekening. Mogen we ons even voorstellen? U heeft recht op goede, professionele en vooral betaalbare service en wij vullen dat aan met een vriendelijk woord en persoonlijke aandacht. Dat zit in het karakter van ons bedrijf. We werken met een team getrainde en gespecialiseerde medewerkers die uw auto onderhouden en daarbij de kosten goed in de gaten houden. Bij ons blijft u betaalbaar mobiel. Team De Zwaan

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd