Positief, afspraken worden altijd nagekomen, prettige sfeer. Nog een compliment voor Nic-Jan Aerts, hij heeft ons deskundig en geduldig geholpen zodat we uiteindelijk de goede keus hebben gemaakt: wij rijden nu in een fijne Captur
Perfecte services
gemoedlijk
simpelweg heel erg goed
prima, vakkundig, accuraat goede uitleg en men doet wat men zegt/beloofd, niet meer en niet minder.
Prettige geholpen. Je voelt je welkom!! Meteen een praatje wanneer je binnenkomt. Nog geen gebruik gemaakt van de service, daarom nvt ingevuld, omdat we de auto nog maar 1 week in ons bezit hebben.
We zijn hartelijk ontvangen en we zijn goed voorgelicht over de mogelijkheden. Fijn.
Al meteen dat ik binnen kwam een heel goed gevoel van hier word ik goed geholpen
zeer positief
Ben al ruim 30 jaar bekend met deze dealer en ook nu weer tot tevredenheid geholpen.
Perfect bedrijf, 3e auto gekocht.
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel