Netjes en effectief geholpen
Behulpzaam en vriendelijk
Heel goed, behalve de oplevering van de nieuwe auto, was niet schoon, en nummerbord achter scheef erop geschroefd. Dat viel ons tegen.
Geen bezoek gebracht aan bedrijf, maar nieuwe leaseauto is bij ons kantoor afgeleverd. Vanuit de leasemij kreeg ik info dat auto half mei afgeleverd zou worden dus ca 14 dagen daarvoor zelf contact opgenomen wanneer de auto afgeleverd zou worden. Bij aflevering prima uitleg gehad over verschillende functies en instellingen van de auto. Echt storend vind ik dat de auto afgeleverd wordt met verouderde software van navigatiesysteem.
Ik kwam op maandag 8/5 om 8:00 uur in de garage voor een storing aan mijn auto. Ik moest om 15:00 uur weer weg met de auto. De auto was op tijd klaar en zowel de storing was opgelost als er was een grote beurt uitgevoerd. Als kers op de taart was ook de auto nog gewassen. Zoals ik de medewerker aan de balie al vertelde was dit echt Service met een hoofdletter S.
Positief. Aardige mensen en je word op een keurige manier geholpen.
zeer goed en proffesioneel.
goed/uitstekend
Goede persoonlijke service, wordt regelmatig op de hoogte gehouden over levering van de auto.
Heel prettig. Kost weinig moeite. We hebben met het team van Arend goede afspraken.
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel