Zeer klantvriendelijkheid en bekwaam
Alleen spijtig dat er voor de derde keer op rij geen wasbeurt bij zat. Behoort dat niet meer tot het beleid?
Zeer fijn bedrijf.Snel geholpen,ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt.Prijs viel tegen omdat het een kleinigheid betrof,maar het moest toch gemaakt worden.
snel handelend. vriendelijk.
Zeer klant vriendelijk in allerlei opzichten !
Planning van de afspraak met de nieuwe centrale afdeling is een drama. Vaker moeten bellen, tig keer doorverbonden en toen ik uiteindelijk bij de garage stond was niet duidelijk, dat ik zou wachten. Garage heeft het keurig opgelost
Bijzonder goed
Uitstekend.
Bandenwissel van winter naar zomer. Prima verlopen alleen bij thuiskomst zag ik dat de prijs van 64 euro in 2017 en 2018 in 2019 gestegen was tot 79 euro. Een kleine verhoging van rond de 5 euro had ik begrijpelijk gevonden maar met 15 euro (ruim 23%) is wel erg veel.
Een leuke en net bedrijf met leuke mensen die er werken
Prima bedrijf, goed geholpen
Mountbattenweg 6