g
De auto van mijn dochter starte niet meer. Op maandag gebracht en gewoon tussen het andere werk ingepland. Dinsdags al klaar. Top gewoon.
Minder punt vond ik de communicatie betreffende ophalen auto
Auto zoals afgesproken gekeurd en nagekeken. Prima kunnen werken ondertussen in een aparte ruimte in de showroom. Vriendelijke medewerkers.
Ervaring met balie en monteur: het zijn prima vakmensen ! Minpuntje: Telefonisch contact verloopt schijnbaar via een centrale. Als ik Arend Veghel bel dan wil ik ook hen aan de lijn hebben. En niet een telefoniste welke ik eerst moet uitleggen waarom ik wil worden doorverbonden met Arend Veghel en nog meer vragen moet beantwoorden die er niet toe doen.
Lampje verwisselen ging snel.
Goed nagekeken
altijd vriendelijk en correct geholpen, en denken zeer goed mee met de klant.
Goede klantvriendelijke benadering, uitleg en vooraf contact alvorens een actie word genomen. Uiterst tevreden dus.
Ik word in Veghel altijd vriendelijk en goed behandeld. Ook voor de meest simpele dingen.
Vriendelijk personeel
lekker bakje koffie tijdens onderhoudsbeurt goede service
Airco deed het niet een aantal weken geleden. Er wordt mij verteld dat die bij de controle in Juli ook mee gecontroleerd en bijgevuld wordt. En wat ik nu begrijp was die helemaal leeg of te weinig gevuld om te functioneren. Dat vind ik raar.
Medewerkers zijn erg behulpzaam en eerlijk
teleurstellend, ook na nabellen over de situatie
Ze staan voor ons klaar.
Gewoon goed geregeld.
Goede duidelijke uitleg bij nette service.
Alleen de afspraak via centrale vond ik vervelend en ging ook niet goed. Tijdstip auto klaar niet goed doorgegeven.
Alles goed geregeld en flexibele instelling van de medewerkers. Mogelijkheid om indien gewenst bij een onderzoek in de werkplaats mee te kijken geeft het gevoel dat het jouw auto blijft en geeft persoonlijk contact.
Prima service alleen afspraken maken en nakomen blijft een probleem Wachttijden voor afspraak minimaal twee weken en proberen iets te regelen met klaar zijn auto blijft moeilijk
Vriendelijk personeel en werkzaamheden servicebeurt prima uitgevoerd. Er zijn wat verbeterpunten, namelijk maken van afspraak en de staat van de leenfietsen
De auto begaf het in een keer onder het rijden ,dinsdag 20 aug. Woensdag om 8 uur gebeld ,kon om 9 uur al komen, hebben de auto meteen gemaakt ,kon niet beter,plus hoefde niets te betalen,bij de nieuwe motor inzetten was er wat vloeistof gelekt, zijn ook net als bij vorige reparatie keurig door Harold te woord gestaan.
Ik ben al sinds jaar en dag “klant” bij Arend Veghel en dit naar alle tevredenheid. De mannen van de werkplaatsreceptie zijn behulpzaam en denken echt met je mee. Wat ik wel echt een minpunt vind ik het service center. Daar zitten een paar dames die nog minder verstand hebben van auto’s dan ik. Daardoor verwoorden ze dingen niet goed...
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel