Jammere dat plannen van afspraak niet meer met garage zelf gaat, maar via een andere afdeling. Verder prima
Geen problemen
Band was stuk. Snelle service.vriendelijk geholpen. I.v.m. afspraak wi nterbandenwissel mogen we een week een reserveband lenen.topservice van Arend in Veghel
Hier voel ik mij dat klant als koning is behandeld.
Slechte service
Langdurig
?
Goede service, je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.
Keurig binnen afgesproken tijd auto gereed, intussen tijdens het wachten kunnen werken met een bakkie koffie erbij, top!
Telefonisch een afspraak gemaakt, hierbij heb ik de eerste keer een terugbelverzoek ingediend. Hier werd ik niet op terug gebeld, vervolgens zelf maar weer gebeld. Deze keer heb ik 12 minuten aan de telefoon gehangen en ben 9 keer doorgeschakeld voordat ik uiteindelijk werd geholpen. Afspraak was eindelijk ingepland, nu heb ik 2 weken voor de afspraak nog gebeld dat mijn achter ruitenwisser kapot was. Hiervoor zou een nieuwe besteld worden zodat deze vervangen kon worden. Auto op het afgesproken tijdstip afgezet, toen ik deze op kwam halen werd mij verteld dat deze nog afgemeld moest worden voor de APK. De auto is 6 maanden oud en stond er voor een 30.000 km beurt, vervolgens vertelde ze dat ze nu de ruitenwisser nog moesten bestellen omdat ze dit niet vooraf doen. Later kreeg ik weer te horen dat deze in backorder stond. op 23 September hebben ze de ruitenwisser besteld, op 3 Oktober heeft de auto een onderhoudsbeurt gehad. Nu heb ik op 18 Oktober nog steeds geen bericht gehad over de ruitenwisser.
ik zou graag in de werkplaats willen kijken?
Helpen altijd graag en geven goed advies. Helaas maakt het maken van een afspraak nog de wensen na. Ook nu weer en ik had eindelijk een afspraak voor onderhoudsbeurt en bandenwissel. Alleen de bandenwissel stond ingepland. Gelukkig hebben ze tijd kunnen maken om alsnog de onderhoudsbeurt uit te voeren.
Medewerkers zijn zeer deskundig en vriendelijk in de omgang met klant. Service van Arend Auto Veghel is geweldig. Te denken valt bijvoorbeeld aan het wassen van de auto na een onderhoudsbeurt. Verder als erg prettig ervaren dat verteld wordt dat bij de onderhoudsbeurt van de auto de APK-keuring nu gratis is (de APK-keuring zou anders toch plaats hebben moeten vinden in de maand februari en dan was deze keuring niet gratis geweest. Ga zo door!!!!
Netjes dat een onverwacht probleem met coulance werd opgelost
Persoonlijk in de benadering, correct in de communicatie en het onderhoud vakkundig uitgevoerd.
Ik ben tevreden over de afhandeling van onderhoud en APK
Correcte ontvangst,duidelijke uitleg, kundig personeel alleen jammer dat het niet gerepareerd kon worden.
Mijn vriendin komt bij jullie met het verhaal dat de achteruitrij verlichting het niet doet. Als jullie kijken melden jullie dat er iets is met de kabels en verwijzen haar (ons) naar Arend Oss omdat zij waarschijnlijk iets bij het monteren van de trekhaak zijn vergeten weer aan te sluiten. Op zich begrijpelijk, maar jullie hadden ons toch kunnen helpen en de rekening aan Oss sturen. Over Oss ben ik trouwens helemaal niet tevreden, dit is al de tweede keer dat ik terug moet naar hun ivm fouten bij het monteren van de trekhaak.
goede service eerlijke voorlichting
Ik werd direct vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De uitleg was goed en mijn probleem was snel opgelost.
Goed geholpen.
De afspraken goed nagekomen,niets op af te keuren.
Tijdens mijn bezoek aan deze garage waande ik mij in een andere wereld. In Quatar of zo. Alles was zo mooi en modern, tenminste/in elk geval in de showroom waar ik mocht wachten op de modificatie. Zelfs het koffiezetapparaat leek uit de 22ste eeuw te komen. Enige opmerking was dat ik mij, omdat dit vooraan, bij de ingang van het terrein zat, in de werkplaats meldde. Daar stonden een aantal monteurs, waarvan er eentje gewoon binnen stond te roken. Terwijl dat al een aantal jaren verboden is! Gelukkig was deze man wel erg vriendelijk en degene die mij daarna mee naar buiten begeleidde en de hoofdingang wees.
Vanaf afspraak tot aan onderhoudsbeurt vlot geregeld. Tijdens het wachten ruimte om te werken en bijgepraat op het moment dat er iets met de auto moet gebeuren. In samenspraak komen om het wel of niet uit te laten voeren.
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel