Mijn ervaring hierbij is slecht. Reden wachttijd bedroeg voordat er hulp kwam bedroeg bijna anderhalf uur. Bij de melding heb ik nog te kennen gegeven, dat ik nabij Veghel stond te wachten n.l. Uden.
Remblokjes moesten vervangen worden. Hiervoor een afspraak met de garage gemaakt. Maar was eerder met mijn werk klaar, besloot meteen door te rijden naar de garage. Daar werd ik erg vriendelijk te woord gestaan. En werd de afspraak naar voren gezet, zodat ik nog dezelfde dag de auto weer op kon komen halen. Met een gele fiets ( beschikbaar door de garage) van garage naar huis, en later weer terug naar garage gefietst. Daardoor kon ik ook een andere afspraak elders nakomen! Al een half uur eerder dan de tijd dat ik auto kon ophalen, werd er gebeld, dat die al klaar was!
Zeer tevreden over de service.
Ik ben zeer tevreden over de manier hoe ik wordt geholpen bij Arend Veghel
Perfect geholpen
Deskundig en vriendelijk en geheel volgens afspraak
Fijn team in Veghel. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Ik werd goed en netjes geholpen
Kwam voor een klein probleemje en werd direct geholpen. Een kopje koffie en klaar.
Vriendelijkheid uitstekend, meedenkvermogen uitstekend, afspraken nakomen uitstekend, uitgevoerde werkzaamheden uitstekend
Lekkere koffie 😊
gewoon goed. goede ontvangst en kundig personeel
Hoi, Het omwisselen van zomer- naar winterbanden kon iets beter. Auto voor 8:00 uur gebracht, zou rond de middag een telefoontje krijgen om op te halen. 15:45 zelf gebeld, moest nog aan gestart worden, 16:15 uur ophalen werd afgesproken. Om 16:15 u stond auto nog op de brug, uiteindelijk om 16:30 uur (met vieze velgen, compressor kapot, kan gebeuren, hield servicebeurt tegoed) mee kunnen nemen. Allemaal geen ramp en steeds vriendelijk te woord gestaan.
Goed geholpen
Goed ontvangen en direct geholpen
Zonder afspraak toch snel en naar alle tevredenheid geholpen.
Men legt duidelijk de keuze voor
Persoonlijk contact vind ik zeer belangrijk. Door jaren klant te zijn, weet je dat ze altijd proberen je snel te helpen. Vakkundig personeel zorgt ervoor dat je weer veilig de weg op kunt. Er zijn garages dichter bij, echter kom ik speciaal naar Veghel voor de band die met het bedrijf in de jaren is opgebouwd.
goede klantvriendelijke en nette service
Door ervaren monteur Chef werkplaats Robbert goed opgepakt en opgelost, receptie personeel zeer slecht in communicatie en onprofesionele uitlatingen/houding.
Altijd word ik vriendelijk te woord gestaan en zeer duidelijke afspraken gemaakt. Ze gaan er altijd voor om mij zo tevreden mogelijk weer weg te laten rijden en dus ook weer terug kom.
Net bedrijf.
Zie boven
Zoals altijd volkomen tevreden over deze fantastische garage. Vriendelijk, behulpzaam, goed en eerlijk advies.
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel