Goede uitleg en klantvriendelijk
Goede ervaring
Kapotte lamp snel gerepareerd
Maken van afspraak via centraal nummer of website heeft niet mijn voorkeur. Beter rechtstreeks met balie medewerkers in Veghel.
goed, zakelijk en volgens afspraak
Goed onderhout
hoge prijs accu
Zie bovenstaande
Ben vriendelijk ontvangen en ben zeer tevreden
Je wordt bij Arend Veghel altijd zeer goed te woord gestaan en geholpen.
Prima service! Gastvrije ontvangst. Wij zijn zeer tevreden!
Netjes geholpen door vriendelijk personeel
Goede ervaring met de mensen achter de balie. onderhoud wordt goed uitgevoerd. Negatief voor mij is nog steeds dat als ik bel dat ik een mevrouw van een callcenter krijg en niet een deskundige als jullie baliemedewerkers, waar ik soms op mijn vraag met een advies al geholpen ben.
heel erg goed zoals altijd
Onderhoud en een klein probleem aan de auto opgelost
Fijn dat ik 10 minuten voor sluiten nog mocht komen met lekke band. Het communiceren via centrale blijf ik klantonvriendelijk vinden maar daar kan de garage nietsaan doen
Uitstekende garage waar je nog als klant centraal staat.
Zie boven
Gewacht tijdens bandenwissel in een mooie wachtruimte. Auto was weer op tijd klaar.
Netjes en snel geholpen
prima service
Gratis wintercheck uit laten voeren voor mijn auto. Erg vriendelijk en netjes te woord gestaan.
Heel goed
Deskundig, klantvriendelijk, betrouwbaar en goede service.
Vriendelijk en deskundig personeel, die je goed op de hoogte houden van hetgeen ze doen.
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel