Geen opmerkingen. Alleen bij controle van de rekening thuis, blijkt dat er in plaats van een kilometerstand van 37193 i 57193.s ingevuld. Dus 20.000 km teveel. Na telefoon met de garage is mij verteld dat ze dit doorgeven aan de RWD.
Goed advies gekregen omtrent onderhoudsbeurt wat kostenbesparend was.
Geen aanmerking
top
Zeer klantvriendelijk, denken op perfecte wijze met de klant mee.
Werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Kwaliteit kan ik niet beoordelen.
Prima service en prettige benadering
Onderhoud is naar tevredenheid uitgevoerd. Als extra service is zelfs mijn auto gewassen. Klasse!
Goede service en mooie showroom
Was een lamp kapot snel geregeld en de koffie was ook goed.
Kom al jaren bij deze Garage en wordt altijd keurig netjes behandeld als klant.
Gedurende het weekeinde kreeg ik een probleem met het afsluiten van de achterklep van mijn Megane Estate. In eerste instantie ging het niet open maar nadat ik het zelf met WD40 had gespoten en probeerde om schoon te maken, ging het zelfs niet meer dicht. Ik belde hierover kort na 9 uur op een maandagochtend en kon meteen langskomen om te kijken of het probleem snel geholpen kon worden. Dit was inderdaad het geval en binnen een uur kon ik weer vertrekken met een nieuwe sluiting in de achterklep.
x
Naast mij werd iemand anders te woord gestaan door een andere medewerker en hierbij hebben mijn tenen aardig gekruld. Deze meneer was tegen het onbeschofte aan en bijna niet bereid om te helpen. Mijns inziens is het heel vervelend dat het eraan ligt door wie je geholpen wordt.
Auto voor APK ingeleverd een dag van tevoren service van de klant aan Arend. Communicatie tbv eventuele vervangingen prima verlopen. Alleen direct afrekenen vind ik niet erg klantvriendelijk, voorheen kreeg ik een afrekening thuis gestuurd en deze altijd betaald. Ben tenslotte al 13 jaar klant. Helaas is vergeten de onderhoudsbeurt te resetten, krijg nu elke keer de waarschuwwing voor onderhoudsbeurt. MVG Pieter Damen
S’morgens gebracht,helaas pas om17.00u gegBeld dat de auto klaar was.Dus niet meer ophalen.Liever niet een half uur in de file.Dus auto de volgende ochtend ophalen.Voor het overige dik tevreden
Prima.
vertrouwd gevoel
Goede service binnen de garantietermijn.
Alles gedaan zoals afgesproken als bonus was de auto ook nog gewassen en voorzien van een nieuwe koplamp die defect bleek te zijn, super dus!
Binnen 4 jaar heeft de stoelgeleiding het begeven. Aangezien er 4 garantie op geboden wordt is dit geheel kosteloos vervangen en werkt nu perfect. Net werk afgeleverd, een leenauto beschikbaar gesteld en op de afgesproken tijd gereed. Prima, meer kan ik er niet aan toevoegen.
Fijne garage. Goede ontvangst, goede gelegenheid om te wachten op de werkzaamheden, goede koffie. Mooi om te zien is dat de mensen achter de balie ook zelf gesleuteld hebben, dus praten geen onzin.
We hebben al van begin de klacht dat de sensoren voor, minste of geringste af gaan bij strepen of zelfs niets Gevraagd om dit na te kijken maar is wéér niks mee gedaan Is een erg irritant gedoe tijdens t rijden
We worden al jaren lang uitstekend geholpen en geadviseerd door Arend Auto Veghel
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel