Zonder afspraak gekomen, meteen gecontroleerd en gemaakt!
Mijn ervaring is dat ik een goed gevoel krijg bij dit bedrijf, omdat ik weet dat mijn problemen, met alle vriendelijkheid worden opgelost.
Ik ben heel tevreden over ahrend Veghel
Zoals altijd prima en snelle service!
Alleen de aantekening om de klok tevens op tijd te zetten was niets mee gedaan.
Correcte behandeling
Zie hierboven
Nette medewerkers aan balie !
Auto was mooi op tijd klaar!
Auto weer in orde..
Klantvriendelijk en goede service.
Mijn mening over de verschrikkelijke telefooncentrale zal ik achterwege laten; los daarvan krijgt Arend Veghel een 10. Snelle service, Brabantse benadering en dat in een zeer kort tijdsbestek!
Prima en vlot geholpen
Top service de deskundigheid
Na een acuut probleem met mijn auto, gebeld en kon direct terecht. In de namiddag nog teruggebeld met probleem overzicht en kostenraming.
de telefonische bereikbaarheid en het maken van de afspraak liep moeilijk. Maar de garage heeft de onderhoudswerkzaamheden goed en snel uitgevoerd. ik kon er op wachten. Vlot, professioneel een zeer vriendelijk.
Altijd leuk contact en goed werk
Deskundige en vriendelijke service met wasbeurt
Was goed geholpen en zonder tijdverlies zat ik al in een vervangende auto. Ben tevreden weg gegaan.
Beurten en reparaties gebeuren probleemloos en open. Bij andere garages ervaring met inleveren van de auto en ophalen met een rekening, zonder enige uitleg. Hier wordt alles besproken en kan ik zelfs bij de auto kijken tijdens een reparatie, wat leidt tot een goede communicatie over een probleem, direct met de monteur.
top
Einde van de middag langs gereden voor vervanging verlichting. Werd meteen geholpen en binnen 10 minuten gereed.
Receptie werkplaats staat open voor denken naar oplossing.
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel