Prima, Ik zou het wel op prijs stellen als jullie meer zelf suggesties doen. Wij brachten de beide auto's (twingo- Clio) voor bandenwissel. Achteraf was wellicht handig geweest als meteen een zomer- en airoccheckl gedaan waren. Niemand waarschuwde ons daarvoor. Soms is zo'n onderdeel in de aanbieding, juist ook dan zou ik het op prijs stellen als jullie ons daarop wijzen, ook als we er zelf niet denken.
Correct en prettig
Alles goed
altijd vriendelijk, altijd het gevoel dat je welkom bent.
Ad hoc naar de garage gereden en ben meteen geholpen. Bleek een kapotte acccu te zijn. na 30 minuten weer de weg op Fijne service
Deskundig, goede communicatie en goede service.
Auto gratis gewassen als extra service
Nu 4 jaar klant bij Ahrend Auto in Veghel. De medewerkers aan de balie zijn vriendelijk en klant gericht. En de reparaties en onderhoud worden prima uitgevoerd.
Een zeer tevreden klant
Zeer tevreden met collega's Renault locatie Veghel. Persoonlijk, gastvrij en zeer klantvriendelijk. Komen afspraken na.
Goede service, - kwaliteit en punctueel.
Binnen 40 minuten weer buiten na de bandenwissel, top!
Het was een prima bezoek, zoals altijd
Heb mijn auto een beurt laten geven.Ik werd goed geholpen
gemaakte afspraken zijn uitstekend uitgevoerd
Ik kom al "5 Senics" (allemaal Lease) bij dit bedrijf, voelt vertrouwd, nooit te klagen, en wordt prima geholpen.
Alles conform afspraak. Brengen, leenfiets klaar en 's avonds weer halen. Alles zonder wachten
Goede en snelle service met lekkere koffie
Duidelijk en keurig uitgelgd wat er gedaan is.
Uiterst correct en vriendelijk behandeld.
zoals altijd super ook in deze tijd
Op een hele nette manier geholpen/te woord gestaan. Als extra service is de auto gewassen en werd mij koffie aangeboden.
al meer dan 50 jaar zeer tevreden kant, altijd Renault gereden!! Veel auto rijden doe ik niet meer (88 jaar) het is mooi geweest en nog steeds hoor!
Weer alles naar behoren gedaan , super
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel