De navigatie werkte niet en dat is nu weer prima in orde.
Goed en snel alles geregeld
Ik kom nu al een paar jaar bij Arend auto met mijn Renault en ik heb nog nooit zo fijne garage gehad. Personeel is altijd even vriendelijk en er word nooit wat gedaan zonder eerst in overleg te gaan met mij (de klant). Wat ik ook zo fijn vind is dat het niet uit maakt naar welke Arend auto je gaat in Eindhoven, Veghel etc ze helpen je overal even snel en goed. De prijs die ze vragen in verhouden met de service die ze geven vind ik terecht, als je wilt dat je auto goed gemaakt word dan betaal je gewoon wat meer dus ik ben dik tevreden, Pluspuntje ze wassen en stofzuigen je auto na elke onderhoud.
Alles is weer goed geregeld en gedaan zoals altijd het geval is bij Arend Veghel
Alles conform afspraak en meedenkend/adviserend.
In febr. 2020 heb ik via een andere dealer, Zeeuw-Zeeuw, een tweedehandse Talisman gekocht. Mij is toen verteld dat ik bij iedere dealer terecht kon voor een eventuele garantie van 6 maanden die bij deze wagen zit. Nu waren de achterhoekbumpers wat uitgaan staan, waarschijnlijk omdat ik een trekhaak heb laten monteren. Naar mijn beleving gewoon garantie even vastzetten en klaar. Mijn band was lek en ik had een sterretje in mijn voorruit. Is allemaal perfect afgewerkt. Wat mij bijzonder is tegengevallen is de rekening van € 45,- voor het vastzetten van de bumperhoeken. De reden hiervoor was dat Arend de trekhaak niet heeft geplaatst en hier dus geen garantie opgeeft? Bijzonder terwijl mij anders is verteld. Ik rij al bijna 30 jaar renault, altijd in Veghel. Nu een keer een tweedehands bij een andere dealer gekocht en mijn gevoel van 30 heeft een behoorlijke deuk gehad.
Super, persoonlijk en betrokken.
tevreden met het bezoek aan de werkplaats.
Geinformeerd over extra kostan als nieuwe voorbanden, ruitenwissers voor en nieuwe bougies.
Goed geholpen volgens afspraak.
plezierige behandeling
Alles wat uitgevoerd moest worden is gedaan. Ook zomerbanden vervangen ivm te weinig profiel. Klein min puntje: deze (lease-)auto is in gebruik bij mij (Arnold Tamminga), maar mijn vrouw werd gebeld voor een afspraak. Bij haar auto (JV-087-H) was het andersom en werd ik gebeld.
Wordt altijd vriendelijk geholpen en er tijd voor vragen en uitleg. Waarom ik bij communicatie lager beoordeel is, omdat wanneer ik bel voor een afspraak ik meestal vragen heb en die kunnen ze centraal niet specifiek beantwoorden. Daarom wil ik een medewerker van Veghel aan de lijn en niet doorgeschakeld worden. P.S. Ik doe om principiële reden NOOIT een aanbeveling. Slechte ervaringen mee.
Prima conform afspraak, prettige ontvangst en ruimte om tijdens het wachten te kunnen werken
Professioneel
Goede ontvangst, prima service.
De medewerkers denken met je mee
Ben gewoon - zoals gewend - volledig tevreden met de goede service
Zoals bij elk bezoek weer vakkundig en klantgericht geholpen.
Alles is volgens afspraak verlopen
Snel , duidelijk en vriendelijk geholpen
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel