prima service
positief
Auto ook weer schoon opgeleverd
Na een telefoontje en bezoekje werd ik snel en goed behandeld ! Ben zeer tevreden !
Vakkundig en gastvrij geholpen
Alle drie de euvels zijn netjes opgelost.
goed geregeld en vlugge service
Wel heel knap hoe jullie het euvel hebben geconstateerd en verder doorgestuurd naar jullie schade afdeling in Den Bosch. Daar hadden ze de fout achter afgekeken gemaakt.
zeer goed meedenkende mensen fijne service
We hebben gebeld nav een advertentie voor een auto die te koop stond in Veghel. Helaas was het niet mogelijk om een afspraak te maken met proefrit. Ter plaatsen wist men meteen wie wij waren en waar we voor kwamen. Auto bekeken prijs en inruil besproken. We hadden nog een andere auto in het vizier waar we die dag op af zouden gaan. Al snel kwamen we tot de conclusie dat de auto in Veghel onze voorkeur had. Gebeld dat we toch echt interesse hadden en graag een proefrit wilde plannen. Binnen een uur zaten wij alsnog achter het stuur waarna we de auto hebben gekocht. Dit alles in nog geen halve dag! Bij afleveren werd er de tijd genomen voor tekst en uitleg, al met al top ervaring
Prima geregeld
wel correct opgevolgd door een andere auto mee te geven maar toch. Ik had hem al om 8 uur 's ochtends gebracht.
netjes op tijd alles afgewerkt zoals het hoort.
Vriendelijk personeel,duidelijke uitleg
Ik ben al geruime tijd als klant, ik ben nog steeds tevreden over de service en klantvriendelijkheid bij Renault dealer in Veghel.
Reparatie goed uitgevoerd, prijs viel erg tegen!!
Alles top geregeld
Ontspannen kunnen wachten (koffie klaar) en geen ongevraagde adviezen van verkopers.
heb een vriendin, die heeft een opel uit het jaar1998 bijna 300000 km op de teller ,zou hem wel in willen ruilen?? HEBT U IETS VOOR HAAR je weet maar nooit dagt ik zo in afwagting verblijf ik .
De beurt was netjes uitgevoerd, het probleem werd de volgende dag netjes opgelost en de auto werd ook nog gewassen.
Netjes afgewerkt
Prima service . Bakje koffie erbij . Super