Slechte comunicatie met onderhoud en APK IVM steekproef.
Ook een nieuwe auto kan gebreken vertonen. Dat is natuurlijk niet fijn. Maar de manier waarop ik ben geholpen gaf mij een veilig gevoel. Hartelijk dank
vriendelijk, bekwaam en kundig personeel (althans achter de balie.....:)) Nog nooit problemen met de auto gehad......
Zoals verwacht, alles met aandacht. Ook klaar volgens afspaak.
Duidelijke uitleg en oplossingsgericht
Zomercheck en vervangen koplamp
Sms wanneer auto klaar en opgehaald kan worden. En bij ophalen weer d.m.v. de checklist een uitleg wat er gedaan en .
Goed geholpen
Eerlijke en duidelijke communicatie over het onderhoud. Altijd netjes geregeld in Veghel!!
Zoals hierboven
Goed en vriendelijk
Vriendelijke ontvangst na afspraak, koffie en de redelijke tijd wachten De auto was nagekeken en binnen en buiten schoongemaakt. Zeer tevreden....
Na een eerste telefoongesprek wat minder prettig was vanwege een miscommunicatie uiteindelijk toch prima geholpen
Prima geholpen, alle problemen meegenomen en verholpen.
's Avonds de auto weer opgehaald, echter wel zelf achteraan moeten bellen voor ik een telefoontje kreeg dat de auto weer klaar stond. Antwoord dat ik gebeld zou worden (rond 17.00 uur), maar geen telefoontje gehad. Tegen de klok van 18.00 uur toch naar garage gegaan om auto op te halen, er vanuitgaande dat deze klaar stond. Dit was zo. Opgehaald bij Verkoop; geen uitgebreide toelichting over wat er gedaan is en mogelijke bijzonderheden. Dus binnen de dag mijn auto weer terug. Alleen een stukje communicatie dat beter kan, zodat alle partijen tijdig kunnen anticiperen.
Prima uitleg en communicatie.
Prima geholpen bij de afspraak en vervangend vervoer
Goede vriendelijke communicatie en goede service beurt
Duidelijke afspraken en uitleg
Snel en perfect geholpen.
tot volle tevredenheid
Mountbattenweg 6