Zeer klantvriendelijk ontvangen aan de balie met duidelijke uitleg.
Prima. Dik tevreden.
Als regel probleemloos.
Afhalen nieuwe auto
Vanaf het eerste bezoek wordt er moeilijk gedaan over het feit dat mijn bijna 2 jaar oude megane geen garantie heeft omdat er een 30000 km beurt buiten een renault garage is gedaan. For your information vanaf 2010 verbiedt de EU dit. Dit weten jullie, de factuur is in jullie bezit en toch misleiden jullie klanten hiermee. Tevens is bij de eerste constatering dat mijn dubbele koppeling niet in orde is, dit is half sep op 48000 km geconstateerd en is de software gereset. Dit heeft geen resultaat geleverd, mogelijk zit het probleem in de drukgroep, de auto trilt enorm. Renault geeft onder de 50000 km 80% coulance en toch houden jullie steevast aan dat het na 50000 km is geconstateerd, dus maar 50% coulance. Er staat zwart op wit in mijn dossier dat ik ruim onder de 50000 km mij gemeld heb, de software is toen gereset. Mijn conclusie is dat jullie er alles aan doen om maar geen kosten te hoeven dragen, jullie zijn een zeer onbetrouwbare partner en mij zien jullie niet meer terug.
Prettige en vriendelijke omgang met personeel. Vlotte afwerking van zaken.
Griekenweg 29
5342 PX Oss