Ben zoals altijd super tevreden.
Prima bedrijf Klant vriendelijk en snel geholpen
Zeer goed. Laat het zo blijven
Jammer dat reparaties of vervangingen zonder overleg gaan. Dit zou in de toekomst fijn zijn. Zodat wij zelf kunnen bepalen wat een eventuele vervanging kost.
OOK BELANGRIJK: HEERLIJKE KOFFIE.
Uitstekend. Leenauto werd binnen 10 minuten geregeld.
Vriendelijk behulpzaam personeel
Wij zijn al meer dan 40 jaar klant bij Arend in Oss (voorheen HUB Oss) en rijden eveneens al meer dan 40 jaar Renault. De laatste 25 jaar hebben we zelfs 2 Renault\'s in ons bezit. Ik denk dat dit al genoeg zegt over onze Renault dealer in Oss. Wat me de laatste tijd wel enorm irriteert is dat alle contacten tegenwoordig via Arend Amsterdam lopen en dit jaar al tot de volgende ergernissen hebben geleid. * Eind februari krijg ik een bericht van Arend A\'dam dat \"volgens hun gegevens mijn auto toe is aan een onderhoudsbeurt\" Dit is onzin, ik ben namelijk nog meer dan 10.000 km van de eerstvolgende beurt verwijderd. * Wil enkele weken geleden een afspraak maken voor het verwisselen van de winterbanden en vraag of dit s-morgens om 8.00 h als eerste kan. (Woon namelijk ± 17 km van de garage af en kan dan altijd even wachten) Afspraak loopt via A\'dam en het wordt woensdag 17 april om 8.30 h. Ben ik 17 april voor 8.30 h. in Oss en wordt er gezegd dat de afspraak om 9.00 h. staat. Dit heb ik in die 40 jaar met de Renault dealer in Oss nog nooit mee gemaakt. Afspraak is afspraak. Ik weet dat de medewerkers het aan de balie in Oss ontzettend druk hebben en vaak belde ik dan later nog eens of kreeg ik iemand van de administratie aan de lijn die zei dat ik diezelfde dag nog zou worden terug gebeld, hetgeen ook gebeurde. Opmerkingen: 1) Onderstaande score heeft betrekking op Arend Oss. 2) Waarom moet ik akkoord gaan met de verwerking van persoonsgegevens etc. voordat ik deze gegevens/beoordeling kan versturen
Zonder afspraak perfect geholpen.
Zoals gewend service en klantvriendelijkheid van hoog niveau. Minpuntje. Jammer dat er geen rechtstreeks contact meer mogelijk is met de dealer. Externe telefooncentrale zit er kennelijk tussen.
Griekenweg 29
5342 PX Oss