Snelle en goede service
Vriendelijk en kundig!
Doordat communicatie via callcenter verliep, was er veel onduidelijkheid. Bovendien krijg daar steeds een ander persoon aan de lijn, wat betekent al weer je verhaal doen. Wat door medewerkster callcenter werd afgesproken, werd niet doorgegeven. Hierdoor werden we niet op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Uiteindelijk heeft de reparatie ipv 2 dagen een week geduurd. Direct naar garage rijden bleek effectiever. Service adviseur was duidelijk in zijn uitleg.
Super geholpen, alles duidelijk en uitvoerig uitgelegd
Ben dik tevreden(grote beurt) Fijne ruilauto
Prima geholpen. Vriendelijk en klantvriendelijk
Persoonlijk, betrokken, staan meestal klaar, denken met je mee
Nieuw pand met bekende gezichten. Goed geholpen voor een APK keuring.
Bij de receptie vind ik altijd een luisterend oor en heb ik de indruk dat goed naar mijn klacht wordt geluisterd en heeft in garantie periode meestal geen financiële gevolgen. Maar ik vraag me wel eens af, ik heb een mooie auto maar is het ook een goede? Waarom is er telkens iets dat ik weer et de auto naar de garage moet? Dit brengt het vertrouwen in de auto aan het twijfelen en dat moet niet zo zijn.... Straks is de garantie verlopen en wat dan, dan zijn de onkosten voor mij en dat is geen leuk vooruit zicht. Ik heb een heel goede prijs betaalt voor deze auto en dan verwacht je toch dat je jaren vooruit kunt. Na twee jaren de auto, om bovenstaande reden, weer verkopen kost heel veel geld en daar is ook geen rekening mee gehouden. Ik kocht deze auto 26/04/2018 voor 17.500 euro en met een speciale inruilactie op 18/12/2018 zou ik voor dezelfde auto nog 11.269 euro terug krijgen op een nieuwe Captur 1.2 TCe Dynamique. Daar ben ik toen toch hevig van geschrokken, had ik helemaal niet verwacht. Ben zeer benieuwd naar jullie reactie, ik moest dit even kwijt.
prettige professionele ondersteuning. Meedenken en daadwerkeljkhelpen.
Bij elke bezoek aan de garage is er wel een issue nadien. Dat was prive met mijn Renault zo en dat is zakelijk met mijn Opel (stern Lease) ook zo
Griekenweg 29
5342 PX Oss