Zoals gebruikelijk is de auto goed verzorgd... met als verrassing dat hij keurig gewassen is. Top!
Prima!
Goed en deskundig geholpen met mijn probleem.
Vriendelijk, kundig, snel
Afspraken worden correct nagekomen en de behandeling is vriendelijk.
Een opmerking: Ik was er vanuit gegaan dat bij het checken van het kenteken, jullie meteen konden zien dat het om een leaseauto ging, maar dit was niet het geval. Het bleek dat ik dit had moeten aangeven bij het afgeven van de auto aan de medewerker receptie, Mijn vrouw kreeg de auto niet mee, omdat ze niet ging betalen. Na 4 telefoontjes van uw medewerker was het pas duidelijk dat om een leaseauto ging, en kreeg ze de auto uiteindelijk mee.
Van het maken van de afspraak tot het ophalen van de auto is alles correct naar gerechtvaardigde verwachting verlopen.
Goed ontvangen, goede koffie en netjes geholpen
Wordt altijd goed geholpen!
als je beld kun je meteen of de andere dag al komen
Goede afspraken en de beloftes nakomen. Duidelijke afspraken die ze ook nakomen. ik ben dus zeer tevreden.
Zeer goed en snel geholpen en vriendelijk en behulpzaam personeel
Mijn auto maandagochtend bij Arend gebracht wegens defecte ruitenwissers. Er werd aangeboden om direct naar het probleem te kijken, echter heb ik aangegeven de auto daar te laten wegens tijdsrestricties. Hierbij ben ik er vanuitgegaan dat er spoedig naar de auto zou worden gekeken. Smiddags om 16:00 gebeld aangezien ik nog niets gehoord had, toen is er pas naar de auto gekeken. In plaats van het systeem door te meten is er een schakelaar vervangen wat niet de oorzaak bleek te zijn. Verder is niet gekeken, kortom auto een dag extra kwijt. De volgende dag werd ik gebeld dat de ruitenwisser motor vervangen diende te worden. Gezien de hoge prijs van het onderdeel heb ik zelf gekeken of ik aan het onderdeel kon komen, identiek onderdeel: 162 euro bij mijn leverancier, 260 euro bij de renault garage (erg hoge marges op reserve delen dus aangezien een de renault garage tevens meer korting krijgt om deze reservedelen dan een particulier). Echter werd er 120 euro extra in rekening gebracht voor de montage van de motor als ik deze zelf aan zou leveren. Kortom dat is niet de bedoeling. Daarna direct de renault garage terug proberen te bellen. Echter kom je met de beschikbare telefoonnummers niet direct bij de juiste dealer terecht. Verschillende keren doorverbonden, iedere keer mijn verhaal gedaan en kenteken doorgegeven. Ik zou worden teruggebeld... Dit gebeurde echter niet. Bij het 4e telefonisch contact werd ik pas met de juiste medewerker doorverbonden (inmiddels 10 keer mijn kenteken doorgegeven) om door te geven dat de reparatie uitgevoerd mocht worden. Dit ging echter nog een dag duren, waardoor ik mijn auto woensdag aan het einde van de middag heb kunnen ophalen. De ruitenwissers werken weer naar behoren. Kortom, communicatie is erg lastig, service ok, prijs erg hoog. Ik ga de volgende keer weer naar een onafhankelijke garage waar de lijnen binnen de organisatie een stuk korter zijn, en de prijs lager is.
Nvt
Auto aangeboden voor winterbeurt. Kon er op wachten en was snel geregeld
Alleen jammer dat zij mij verteld hadden dat een update voor de Tom Tom per USB stick moest gaan, gekocht en terug naar de garage want ik kwam er niet uit. Bleek met een SD kaartje te moeten , die al in de auto aanwezig was. Heeft mij € 11 gekost.
het was weer een pluim waard ( komkomer tijd)
Alle werkzaamheden zijn prima verricht. De uitleg achteraf was duidelijk en erg vriendelijk
De receptie werkplaats denkt mee en is klant vriendelijk
zeer vriendelijke receptie en uiterst correcte behandeling betreffende de klacht.
Heb het idee dat met de nieuwe vestiging en de nieuwe werkplaats -balie medewerker een einde is gekomen aan het logge systeem van voorheen. Had nu direct het gevoel dat ik werd opgemerkt en z.s.m. werd geholpen. compliment
Mooie zaak
Was voor wintercheck
alles ging goed en volgens plan
altijd vriendelijk, goede service,
Griekenweg 29