Gevraagd de lambdasonde te vervangen omdat ik er na veel lezen achter ben dat het dat moest zijn. Is echter niet af te lezen op de computer. Auto voor de tweede keer in 3 weken bij ahrend om te vragen of ze dat onderdeel vervangen willen. Na 2 dagen auto opgehaald, ik rijd er de volgende dag mee naar mn werk en ja hoor...daar zijn de lsmpjes weer op het dashbord, auto hort en stoot en stinkt weer naar benzine. Precies dezelfde symptomen als voor ik hem wegbracht. Ze hebben de luchtdruksensor vervangen..kosten 300 euro en ik ben nog geen stap verder..
vriendelijke mensen en deskundige monteurs
Prettige ontvangst en snel geholpen.
Goed en deskundig geholpen
Schakelaar onder garantie vervangen.
ben zonder afspraak toch geholpen ,dat vind ik top en een goede service .
duidelijke adviezen en antwoorden perfecte service
Behoeft geen nadere toelichting
APK uitgevoerd in minder dan een uur terwijl ik wacht en ook nog eens geen enkele opmerking bij mijn auto.
zie beoordeelde punten.
Ik ben netjes en goed geholpen.
Onderdelen zijn duur.
Goede uitleg van de activiteiten en beantwoording van eventuele vragen
Alles is naar wens verlopen.
De medewerker die langs kwam om de accu te vervangen was erg vriendelijk, spraakzaam en ging goed te werk. Zo nodig nam hij contact op met iemand van de werkplaats voor de zekerheid. Verder geen bijzonderheden. Zou alleen graag willen weten of er statiegeld van de oude accu van de rekening is gehaald, dit kon ik niet terug vinden.
dat mijn ervaring goed is Door omstandigheden kon iik mijn auto niet wegbrengen en halen En het was geen moeite om hem op te halen.
Paar kleine punten aan onze Renault Kadjar en waren snel verholpen
Afhandeling is goed, zoals het hoort.
helemaal toppie
Mijn wagen weggebracht voor servicebeurt. Er werd gebeld voor goedkeuring en kosten uit te voeren reparatie. Uitleg over de reparatie. Servicebeurt en vervangen onderdeel is naar tevredenheid uitgevoerd.
Uitstekend geholpen
Griekenweg 29