Een de riemen en de waterpomp maken het erg duur. Ruitenwissers voor bijna Euro 60,= 30.000km beurt wel uitgesteld na advies van de "helpdesk".
Zoals hierboven omschreven. Werk netjes uitgevoerd volgens plan.
Goede service en tijdelijke auto meegekregen
Ondanks Corona zijn wij prima geholpen.
Contact helder mbt afspraak. Afspraak zelf snel afgehandeld zoals afgesproken.
super service
Goede service, zoals altijd
Vriendelijke bejegening en goede service
Onderhoud viel wat duurder uit dan ik verwacht had. Verder alles oké
Goed geholpen, alleen jammer dat de auto meerdere malen terug moest om het euvel te verhelpen.
perfecte service
Ze houden zich aan hun beloften als ze een prijs afspraak maken. En ze zijn heel vriendelijk.
Hier doen ze echt alles om de klant te vrede te maken en te houden. Goeie service! Klantvriendelijk en service gericht. Hier hebben ze verstand van auto's en klanten
Ik vind het een fijne garage waar ik goed geholpen word
Al tientallen jaren laat ik mijn onderhoud door jullie doen, dus dat zegt al genoeg
Duidelijkheid bij het maken van de afspraak Tijdens de beurt tussentijds qua werkzaamheden en prijs goed op de hoogte gehouden Alles volgens afspraak
Mijn auto gekocht in 2012 en tot op heden altijd een prima service gehad. Ik ben uitermate tevreden.
Geen klachten, goed geholpen en aardig personeel. Prima vervangende auto meegekregen.
De heren van de receptie hebben ons prima geholpen en auto werd heel fijn teruggebracht, service top
Er wordt goed geluisterd naar je als klant
Griekenweg 29
5342 PX Oss