Goede ervaring
Telefonisch contact gehad
alles klopte prima, ik was net iets na sluitingstijd om mijn auto op te halen maar men had rustig gewacht tot ik er was.
klantvriendelijk meedenken met de klant
's Ochtends de auto bij de garage gezet omdat het starten haperde en een uur later werd ik al opgebeld dat ze de auto zagen staan. 's Middags stond de auto al weer helemaal klaar. Oorzaak was Accu leeg.
Bij deze dealer is het thuiskomen.
Nette ontvangst bij wegbrengen auto. Op de hoogte gehouden ten aanzien van de voortgang en aan het eind van de dag een voelbaar onderhouden auto terug die nog was gewassen ook!
Service is goed, maar al 4e keer In half jaar tijd dat ik problemen heb met mijn nieuwe Captur. 3x terug geweest voor navigatie . Nu voor airco en nog een keer terug komen voor software upddate mbt foutieve melding mbt bandenspanning. Krijg al enige spijt over aanschaf van deze duurste uitvoering van de Captur.
Vriendelijke afhandeling, duidelijke kostenindicatie, afspraken werden nagekomen, tussendoor kreeg ik netjes een update over het verloop en onderdelen die eventueel vervangen moesten worden. Kortom, een betere ervaring dan de keren daarvoor.
Voldoende, echter was mij verteld dat de reflector aan de achterzijde (links) vervangen was, maar dat bleek niet het geval.
Tevredenheid
Mijn auto moest een standaard beurt. Maar omdat ik zo weinig rij was alles nog lang niet nodig. Dit werd ook opgemerkt door Kees. Dus nu een kleinere beurt. Is toch heerlijk als men zo eerlijk is!
er is alle moeite gedaan om mijn probleem op te lossen wat dan ook gelukt is.
ik word altijd vriendelijk te woord gestaan , en de wachttijd is ook nooit ver overschreden
professioneel personeel
Prima service.
zie boven
Wordt altijd keurig en enthousiast geholpen.
Mijn auto start niet, thuis op de oprit. 1 telefoontje en 15 minuten later is er een monteur van Renault Oss. Ff starten en klaar !!! Geweldig toch?!
Keurig netjes op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Uiteraard wel weer een tegenvaller omdat de kosten weer hoger uitvielen dan verwacht. Doch dit is duidelijk gecommuniceerd en door kees keurig en zeer klantvriendelijk verwerkt. Dank en groet, Geert van der Wielen
goed en niet over dreven.
klantvriendelijk en servicegericht
Ik stond binnen 15 minuten weer buiten met een nieuwe accu.
Griekenweg 29
5342 PX Oss