Klantgericht en soepele service.
Wat een geweldige gargage medewerkers. En wat is die balie medewerker Dennis van der schoot een lieve man
Service is goed, komen afspraken, vriendelijke en kundig personeel.
Zeer goede kwaliteit van reparatie.
Halfjaarlijkse bandenwisseling; precies binnen een uur klaar; alleen jammer dat de wissel en met name opslag van de banden fors omhoog is gegaan van € 79 naar € 99 (inclusief BTW) ten opzichte van november 2020.
Ze geven een service die je kunt verwachten van een Renault dealer maar ook een beetje teveel. Zonder te vragen is de dealer plaat van de Zeeuw Zoetermeer van de nummerplaat afgehaald en vervangen door een van Stern.
Fijn dat er even naar onze auto is gekeken en we weer met een fijn gevoel kunnen rijden
Afspraken nagekomen, vriendelijke personeel, online afspraak plannen werkt goed, netjes vervangend vervoer. Helemaal tevreden.
Communicatie Deze vond ik minder omdat ik tot 2 maal vraag om op offerte te zetten dat men rekening moet houden met mijn budget en 2 maal zeggen is oke maar niet uitgevoerd
Plannen van het onderhoud is niet eenvoudig en als "leek" wordt je geacht te weten welk onderhoudsprogramma A, B ed gekozen zou moeten worden. Een gemiste kans als de betreffende vanaf aanschaf alleen bij dezelfde dealer wordt onderhouden dat de data vwb onderhoud op voorhand geadviseerd zou worden.
Rechterachterband gerepareerd. Gratis ivm Renault + lidmaatschap.
Probleem in een keer opgelost
Mijn Grand Scenic had een 50.000km beurt nodig. Afspraak was in 3 min. gebeurd en binnen 2 dagen. Auto gebracht, keurig gebeld dat hij klaar was en nog een wasbeurt gehad ook... ;-)
Het resetten van mijn navigatie was ........ Gratis. Ga zo door Stern garage ! Ben na bijna twee jaar een zeer tevreden klant. Een stern Renault rijd altijd ok.
Afspraak maken op gewenst moment was geen probleem. Eén ding: de omschrijving van de onderhoudsbeurt(en) en de noodzaak daarvoor naast de APK was mij niet 100 % duidelijk.
Snelle service, vriendelijke omgang, deskundig advies
Ik was me niet bewust van deze service voor een Dacia. Dus aangenaam verrast.
Prima, nette service.
Vriendelijk geholpen, duidelijk gecommuniceerd wat er gebeuren moest. Fijn dat ik een fiets kon lenen
Op de afgesproken tijd de auto bij de garage afgeleverd. Er waren meer noodzakelijke werkzaamheden als voorzien. Goede afstemming voor reparatie en kosten. Na tevredenheid uitgevoerd..
een telefoontje met de balie medewerker en er word aan al mijn wensen voldaan en zeker bij Dennis van der schoot
Goede service vriendelijke personeel en afspraken nagekomen!
Deskundig en vriendelijke medewerkers. Afspraken worden nagekomen. Altijd op de afgesproken tijd klaar. Dus alles naar volle tevredenheid. Alleen de centrale telefoon is waardeloos, ik vind het fijner om rechtstreeks contact te hebben met Stern Tilburg.
Bij Stern Tilburg wordt je altijd heel erg vriendelijk ontvangen en meer dan uitstekend behandeld. Service tot in het oneindige.
Netjes te woord gestaan en een gratis leen auto mee gekregen. Netjes gebeld dat de auto klaar was.
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg