ik ben er content over opm GEEF schaal aan: 1= zeer slecht 10= UITSTEKEND?
Erg kundige medewerkers die weten waar ze over praten. Al jaren dezelfde vertrouwde gezichten, dit zegt heel veel.
Goed, alles keurig geregeld. Netjes dat ik een update kreeg op het navigatiesysteem. Enig smetje is dat de auto-stand van de lichten was uitgeschakeld en de lichten dus helemaal waren uitgeschakeld. Daar kwam ik later achter toen ik \'s-avonds in het donker weg reed en mijn vrouw gelukkig zag dat de lichten niet aan stonden. Maar dat is ook mijn eigen verantwoordelijkheid en gelukkig allemaal goed afgelopen. Toch had het gemeld mogen worden want men is zo gewend aan automatische verlichting dat men in een goed verlichte stad niet 1-2-3 door heeft.
Zie mijn vraag
Uitstekend bedrijf. Tijdens elk bezoek uit het verleden ben ik correct geholpen. Compliment hiervoor.
Allemaal goed en snel! Een tip zou zijn om de auto ook te wassen (in ieder geval van de buitenkant) daar verras je de klant...dit als extra service. hoewel ik ook begrijp dat je hier een wasstraat voor nodig hebt en dit persoon en tijd kost... Dit zou voor mij wel de overweging zijn om mijn auto juist daarom naar jullie weg te brengen. Het is een leaseauto dus qua onderhoud en bijkomende kosten hoef ik niet te kijken...vandaar. Een nette auto is altijd fijn.
Zeer goed. Top SERVICE
Kwam voor een APK keuring edoch er kwam meer uit de controle. Kost wel veel meer euro\'s maar wel een stuk veiliger op de weg.
Prima service zoals altijd! Niet voor niks dat we al jarenlang klant zijn.
Grote beurt waarbij ik had aangegeven dat de ruitenwissers het niet goed doen/strepen. Na de grote beurt was dit onveranderd en was ook de teller die de volgende beurt aangeeft niet ingesteld.......
positief
Zeer klantvriendelijk en goede service
Zoals altijd weer goed geholpen
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg