Perfect! !!
Altijd correct geholpen en erg klantvriendelijk
Na mijn melding was servicedienst snel ter plekke. Echter de storing was \'s-avonds om 19.00 uur en waar kan ik dan terecht
Nette behandeling door personeel (balie)waar ik contact met onderhoud. Ik ben tevreden over gemaakte afspraken en werkzaamheden.
Professionele klantenservice, betrouwbare garage. Wat ik goed vind is de e-mail herinnering voor mijn onderhoudsbeurt afspraak.
zeer goed en na een tijdje citroen gereden te hebben ben ik blij met de aankoop van de captur
Prima.
Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf.!
Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf,vriendelijk personeel en heel deskundig.!Wij hebben meer als vijf jaar geleden een nieuwe Clio gekocht waarmee wij heel tevreden zijn,qua onderhoud en service.!Vandaar dat wij recentelijk een nieuwe Renault Scenic bij dit bedrijf gekocht hebben.
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg