Ik had trekhaak laten monteren en ik vertelde dat ik opzoek was naar fietsen drager. En een paar,dagen later werd ik gebeld dat er fietsen drager in de aanbieding was. En of ik interesse had in een fietsen drager met 20% korting.
Snel en vakkundig geholpen
Zeer prettige ervaring met dit filiaal. Altijd vriendelijk zowel op service als verkoop gebied. Zeer professioneel
Precies op afspraak en zeer goede voorlichting. Ook goed overleg
nvt
Banden wissel van winter naar zomerbanden tov 2020 is in prijs 25% gestegen. Niet normaal.
Goed geholpen, alle punten opgelost en tussendoor terugkoppeling gehad van de status. Het is een leaseauto maar ik heb geen kosten gehoord dus prijs kwaliteit kan ik niet beoordelen. De zomerbanden had ik vijf weken geleden aangevraagd maar waren verlaat dit is een beetje raar.
Niets op aan te merken.
Zoals altijd vriendelijk te woord gestaan bij auto brengen. En bij auto ophalen werkzaamheden en factuur doorgesproken.
Goede en nette service. Duidelijke n heldere communicatie
goede transparante info, snel contact
On line afspraak maken OK . Ontvangst OK . Uitstekend geholpen. Prijs / kwaliteit verhouding uitstekend.
Zomerbanden zijn er weer opgelegd door de dealer. Jammer alleen dat er niet even een doekje overheen was gehaald want ze want waren stoffig en vies.
ga zo door met De service.
Ik ben voor de gratis airco check netjes geholpen. Met de sleutel teruggeven en "hij" is goed, is een beetje mager. Een schriftelijke bevestiging met de waarden zou beter zijn. Puntje is wel dat bij het wegrijden de elektronische sleutel weer "geactiveerd" moet worden anders sluit de auto niet automatisch af. Het is telkens weer uitzoeken hoe dat gaat (doe het niet dagelijks). Wellicht kan de monteur dit ook weer terugzetten.
Gewoon goed
Service is top! Flink wat werkzaamheden uit laten voeren. Auto van binnen en buiten zelfs nog gepoetst voor aflevering. Tevens fikse korting ontvang op een vervolgreparatie in de vorm van coulance. Filiaal helaas lastig bereikbaar telefonisch. En men verwijst regelmatig door naar de werkplaats waar je verzeild raakt in een brei van technische termen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden!
Heel goed en netjes geholpen
Toppie
Ik kwam voor de airco check
Mijn auto werd netjes thuis afgeleverd en kreeg een goede prijs terug voor mijn andere auto. Na een klein mankement is deze ook goed en snel opgelost en viel onder de garantie
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg