Ik vind het jammer dat ik mij niet rechtstreeks kan wenden tot de plaatselijke vestiging, maar daarvoor afhankelijk ben van het intermediair van de centrale van het hoofdkantoor, Dat levert onnodige vertraging op.
Goede behandeling door het personeel .En uitleg van de werkzaamheden
100 procent tevredenheid.
keurig geholpen en korte wachttijd
Geen opmerkingen verder
Met een vervelend bijgeluid dealer bezocht. Euvel, kapotte wiellager, werd snel gevonden en binnen 1 dag al direct weer gerepareerd.
Snelle service. Lekkere koffie.
Prettige ontvangst en uitleg.
Ik word altijd snel en professioneel geholpen als ik vragen heb.
Snelle service, vriendelijk
Aangenaam
de beurt is m.i. goed uitgevoerd. Ik had gevraagd om vervangend vervoer wat ik ook gekregen heb. Echter, ik had gevraagd om mij te berichten als ik voor dit vervangend vervoer moest betalen, maar dat is niet gebeurd. Ik kreeg vandaag de rekening van de lease maatschappij. Ik had het graag van tevoren geweten zodat ik ook voor het gebruik van een leenfiets had kunnen kiezen i.p.v. de rekening van € 51,10 te moeten betalen.
Netjes geholpen maar dat is altijd zo.
Het duurt te lang voordat je terecht kunt voor reparatie. Als je eenmaal aan de beurt bent, valt er niets aan op service aan te merken. Zou fijn zijn als er meer bezetting is.
Nvt
Goede ontvangst,service etcetera etc
Vriendelijk en behulp zaam.
Op tijd, afgesproken duur
Deskundig en prettig geholpen
Krijgt goede informatie bij de controles door deskundig personeel
Wel apk waarom ik niet gevraagd heb, maar probleem is opgelost.
De lege accu in m'n Scenic was snel gevonden. Een alternatief voor die dag ook, al was de leverancier van de accu weekend aan 't vieren. Vervangend vervoer werd ook keurig aangeboden, maar werd met het ook op onze dagplanning afgeslagen. De dag erna alsnog geholpen door Renault. Wel een beetje jammer dat er 2x is geopperd dat accu's van externe leveranciers stukken goedkoper zijn.
geholpen door deskundige en vriendelijke medewerkers
Ik werd goed en netjes ontvangen mijn auto is netjes en vakkundig gerepareerd dat was allemaal goed alleen ze zijn telefonisch zeer slecht bereikbaar.
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg