heel goed en vriendelijk
Niets dan lof!
erg goede service
ervaring zijn erg goed
Vriendelijk, attent, duidelijk; kortom plezierig. Ik kan prijs/kwaliteit niet beoordelen; heb geen vergelijkingsmateriaal.
Blijf herhalen dat het een garage is met geweldig vriendelijk en gemotiveerd personeel. Heb na het overlijden van mijn echtgenoot meegemaakt wat hartelijkheid en letterlijke steun je goed doet. Zal dit nooit vergeten. Had een Twingo en vond het wel goed, maar besef nu, in het bezit van een Clio, dat ik eigenwijs was en in een heerlijk veilige auto rijd. Met name Anja, Dennis en De Heer Reijnders adviseren en helpen zonodig en dat was laatst nog het geval bij een aardige schade. Goed opgelost en voor mij een veilig idee dat het goed komt. Zou me geen andere garage kunnen en willen voorstellen.👍👍
Uitstekend bedrijf, heel klantgericht en aardige en behulpzame medewerkers
Goede ervaring, snelle service voor een kleine beurt
Snelle service en een juiste voorspelling van de kosten.
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg