Zeer fijne garage
Duidelijke uitleg wat er gedaan is en wat er nog te wachten staat voor de auto.
Zie titel, niets meer aan toe te voegen
Alles prima, geen opmerkingen.
Naast een correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt aan mijn auto, vond ik het bijzonder aangenaam die dag gratis een leenauto ter beschikking te krijgen. Tevens wordt het door mij zeer gewaardeerd dat mijn auto gewassen en van binnen schoongemaakt was.
prima uitleg en ze helpen met van alles.
Heel vriendelijk ,alles goed uitgelegd meteen goed gevoel erbij
Wij konden snel terecht, werden vriendelijk te woord gestaan en we kregen een duidelijke reactie op onze vragen
Werkplek is goed om toch nuttig bezig te zijn tijdens het wachten. Minpunt vind ik de stoelen: die stimuleren geen goede zithouding waardoor 1,5 - 2 u ongeveer het maximum is dat ik daar kan zitten.
Afgezien van doorschakelprobleem bij de telefoondienst (3x lukte doorschakelen naar nooddienst niet!) zeer soepele, snelle en effectieve hulp.
Betrouwbaar en keurig afgewikkeld!
Goede service en prettige ontvangst
Na een gemaakte afspraak voor een onderhoudsbeurt kreeg ik enkele dagen voor de afspraak problemen met de transmissie. ik heb toen een melding gedaan en kon dit ook onder de gemaakte afspraak laten controleren. Toen bleek dat de reparatie onder de garantie viel kon dit verholpen worden en werd me een leenauto ter beschikking gesteld. De volgende middag kon ik de auto weer op halen en was alles geheel naar wens gerepareerd. De auto rijdt weer als een zonnetje. Ik ben er zeer tevreden over.
Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf.
Leenauto meegekregen. Goede uitleg vh onderhoud
Vriendelijke en deskundig geholpen
X
Een tevreden klant.
Vocht in Linker achterlicht. Vervangen voor garantie.
Prima.
Een perfecte service.
Mijn servicebeurt was zonder problemen verlopen. Ik kreeg een leenfiets mee. Dat had een stuk beter gekund. Wat een fiets. geen versnelling. zwaar trappen, onooglijk om te zien etc. Het doet de service die jullie willen geven geen eer aan. Anti reclame. Jammer toen ik erop gereden had waren mijn benen verzuurd en mijn positief gevoel onder pijl gezakt. Joop
heel goed geholpen
Prima geholpen