Goed geholpen voelt vertrouwd
mijn ervaring is goed
Volledig tevreden op alle facetten van het bezoek.
vriendelijk ontvangen en goed geholpen
Prefect
NVT
Bij mijn eerste poging om telefonisch een afspraak te maken wilde men mij voor de 5e keer doorverbinden. Ik heb toen het gesprek maar gestaakt. Enkele dagen nadien maar weer opnieuw geprobeerd. En gelukkig lukte het nu na 3x te zijn doorverbonden. Overigens over medewerkers op de locatie zelf alle lof!
Doel bereikt, dus eigenlijk een 7
Goede service,
Tevreden met onze wintercheck.
Ik rij een Scenic van juli 2018 welke afkomstig is van Indumij. Vanaf het moment van aankoop (tijdens het koopproces al) heb ik daar nooit geen goed gevoel gehad. Er is veel verkeerd gegaan en de directeur commerciale zaken van Indumij heeft dat ook bevestigd en een handreiking gedaan. Het telefonisch contact en later het brengen van de auto voor het verwisselen van een lampje was een andere beleving in bij uw collega dealer. Opmerking Bij reden bezoek staat het woord accessoires verkeerd gespeld !
Geholpen volgens afspraak, vriendelijk ontvangen en zoals afgesproken op tijd klaar.
Volgens afspraak de auto gebracht, en de gevraagde leenfiets stond klaar. Aan het eind van de middag de auto opgehaald en deze was naast de onderhoudsbeurt ook nog gewassen en van binnen schoongemaakt! Prima service.
heb lease auto en wist niet of wintercheck erbij hoorde. Fantastisch geholpen en ja hoort erbij
Over de service; dienstverlening; klantvriendelijkheid en sfeer geen klachten. De binnenkomst is prettig en goed.
Goed geholpen
Prima garage met goede service
Snel en plotseling geholpen kunnen worden waarbij er duidelijk en snel gecommuniceerd werd over eventuele kosten en mankementen aan de auto.
Nvt
Door omstandigheden moest de auto alsnog naar de keuring. Gelukkig was er ondanks de volle planning toch nog een plaatsje gevonden worden en was er een vervangende auto ter beschikking. TOP!
Mooie vestiging, met vriendelijk personeel. Service was ook prima!
Werd uitstekend geholpen.
Ik kwam voor een kapotte lamp en het zou, gezien de datum en tijd eventjes kunnen duren, geen probleem als je onder afspraak langs kunt komen. Wat schetst mijn verbazing, ik was supersnel geholpen ondanks de waarschuwing vooraf dat het wel even zou duren.
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg