Onze ZOE elders gekocht, er waren wat probleempjes met onze nieuwe auto. Geen probleem dat we hem hier wilde brengen. Op de dag van brengen zou ik geen leen auto nodig hebben, maar moest onverwacht naar mijn werk de meneer aan de receptie begreep dat met mijn beroep en regelde direct een leen auto. Jammer dat ik zijn naam niet weet, maar de man is nr 1 klant vriendelijkheid 👍👌
Bij het op zaterdagochtend checken van een (vermoed) mankement, is dat direct gerepareerd!
Navigatie update naar behoren uitgevoerd
wij hebben een uur zitten wachten op de hulptroepen. en dat is met tevredenheid goed gegaan.zelf had ik de auto op een veilige plek neer gezet.en hesje aangedaan
Netjes en goed behandeld
Kom al jaren bij Arend (daarvoor al bij vdBoom Oisterwijk met veelal de zelfde mensen). Altijd vriendelijk, en gewoon bij de voornaam genoemd worden geeft een meer persoonlijk gevoel dan al dat "meneer" gedoe.
Informatief, kwalitatief en qua communicatie zoals immer prima
Zie hierboven
Ik heb gisteren een mail aan klantcontact van Arend gezonden, zie onder een samenvatting: Kleine beurt ingepland bij dhr. V.d. Schoot, waar ik op zou kunnen wachten. Eergisteren auto aangeboden en wachttijd zou lang zijn. Dus fiets genomen en weggegaan. Na uur wordt ik terugggebeld, dat auto klaar is, op nieuwe wisserbladen na. Hiervoor opdracht gegeven en gevraagd wat totaalprijs zou worden. € 266 incl. wisserbladen. Meegedeeld dat ik dit heel veel vond en krijg ik als antwoord: dit is toch gecommuniceerd? Nee dus. Ik was uitgegaan van zelfde beurt als jaar daarvoor, kosten € 127. Daarna auto opgehaald, ligt er rekening klaar ad € 324. Na controle blijkt hier fout in te zitten, deze gecorrigeerd en blijft er een rekening van € 272, nog erg veel, vind ik. Receptionist zegt dan dat er alleen al voor € 100 olie in zit. Op internet vind ik deze olie niet boven de € 40 p/5ltr. Dus in mijn visie staat er iemand aan de balie die liegt of er totaal geen verstand van heeft. In het verleden ook teruggeweest met een losse trekhaak(!) en diverse malen voor een niet goed sluitend slot van de achterklep. Al bij al kan dit naar mijn mening veel beter.
Altijd goed geholpen
In eerste instantie even lastig contact te krijgen maar toen dat gelukt was, uitstekend geholpen.
Zie bovenstaand
Alles volgens wens verlopen!
Het probleem reeds eerder gemeld, maat toen niets gevonden omdat het probleem zich toen niet voordeed. Na deze afspraak uitgelegd wat de laatste bevindingen waren, waarna het probleem snel werd opgelost. Het euvel aan de ruitensproeier was opgelost en sproeide beter en sterker als ooi tevoren.
Ik rijd al meer dan 50 jaar met volle tevredenheid het merk Renault.
Alles is goed geregeld, goede service, alles goed gedaan, netjes ook nog gewassen en schoongemaakt. Top!
Alle afspraken verlopen precies volgens schema en correct
Ik heb het uurtje wachten kunnen verzachten met 'n heerlijk kopje koffie en een rondgang tussen nieuwe auto's en occasions . prijs beurt was conform afspraak Alles verder prima a
Ik betreur dat ik drie keer van Goirle naar Tilburg moet komen voor zo'n kleine reparatie. Uw huidige locatie is ver van ideaal, er staat van s'morgens tot 'savonds een file Tilburg in.
APK en beurt zijn goed uitgevoerd, daarna bleek er een kabeltje vergeten terug aan te sluiten ivm lampje verwisselen in het dashboard. Dit is daarna netjes opgelost.
Afspraak voor een onderhoudsbeurt. Stond om 10 uur. Onverwachts moest ik werken maar kon de auto gelukkig al om 8 uur brengen. Stond netjes om 12 uur klaar. Rekening werd na gestuurd omdat er problemen waren met de Ict. Top geregeld.
prettig,
Kraaivenstraat 30