Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg en advies over het probleem met de parkeersensore. Hebben ook een update gedaan van R-link. Dit alles viel nog onder de garantie.
Over het algemeen tevreden
De auto is volgens de opdracht en afspraak gerepareerd
Is alles juist afgewerkt.
Vlotte aanmelding/in ontvangstname vervangend vervoer / bericht dat de auto gereed is / inleveren vervangend vervoer/meenemen auto die is gestofzuigd en met de hogedrukspuit gereinigd is
Goede ontvangst, duidelijke uitleg en prijsopgave.
Vriendelijk, bekwaam en correct zoals behoort.
Je wordt vriendelijk ontvangen en er wordt ook precies uitgelegd wat er gaat gebeuren en wat het kostenplaatje is. Goede service
Na een onderhoudsbeurt blijkt het een en ander niet te werken
Het is fijn te ervaren dat een bedrijf waar maakt wat wordt afgesproken.
Betrouwbaar, netjes en volgens afspraak. Top
Al jarenlang ervaring met renault garage - altijd prima service. Laatste keren aangevuld met was- en stofzuigservice: altijd blije verrassing.
Omdat ik mijn schouder gebroken heb, kon ik mijn auto niet zelf ophalen. Ik vroeg of er een mogelijkheid was, dat zij hem bij mij thuis zouden kunnen afleveren en dat was geen probleem. Dat noem ik nog eens service!
Goede, verwachtte servjce
De service is goed en betrouwbaar.
ligt er aan door wie je te woord wordt gestaan
Auto vanuit Goirle meegenomen door monteur van Arend auto. Scheelt me 12 km heen en 12 km terug fietsen.
nvt
de balie medewerkers waren zeer behulpzaam en de uitleg was zeer goed en de auto werd schoon afgeleverd
Twee geweest voor APK. Wat lang moeten wachten en de communicatie verliep niet vlekkeloos. Maar uiteindelijk een heel goede service gekregen.
Kom er al jaren en altijd geweldige service
werd direkt geholpe omdat ik op weg was naar zeeland lampje ging branden van de bandenspanning ging direkt naar garage en werd meteen geholpen super.
Correcte, snelle en deskundige service
Onze Yaris ingeruild tegen Renault Captur. Tevreden over de transactie.
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg