Perfect geregeld

Het team was goed, efficiënt, schoon ook heel duidelijk uitleg en sympathiek.

Zoals altijd positief

Snel, klantvriendelijk en vakbekwaam

Snel doortastend vriendelijk en uiterst grondig tot in detail

Het was een aangename ontwikkeling om zo geholpen te worden na een onfortuinlijk verkeersincident. Alles was zeer snel geregeld waarbij aan alles gedacht werd. Communicatie razendsnel opgestart en doeltreffend aangepakt waardoor er nauwelijks wachttijden waren.

service was zeer goed. vriendelijkheid ten top

service was zeer goed. vriendelijkheid ten top

Goede service, vriendelijk personeel

Mijn apk en onderhoudsbeurt zijn snel en prima uitgevoerd, ook al moest er nog een onderdeel besteld worden. Klein minpuntje is de prijs: goedkoop is het er niet.

Uitstekend geholpen

Snel geholpen ,goede info gekregen.

Prima geholpen. Oorzaak van het probleem is onduidelijk gebleven. (Roestplek op de remschijf) na 4000 km.)

Prima geholpen

Netjes en goed geholpen

Klantvriendelijke benadering.

Ik werd direct geholpen, nadat ik tot de ontdekking kwam dat ik een lekke band had. De banden moesten besteld worden en de auto zou dezelfde dag klaar zijn. Met een leenauto konden wij toch nog doen wat wij in de planning hadden.

Gratis zomercheck ben ik altijd voor in een goede service van stern. Na deze controle heb ik toch weer een fijn gevoel.

Uitstekende service

Al jaren rijd ik Renault

Goede service, duidelijk uitleg. Ze kijken goed welke oplossing het beste is voor de klant. Ik ben tevreden.

Heel goed en snel geholpen

Snelle deskundige reparatie

Ik meldde mij met een koelvloeistof lekkage en vocht in de achterlicht unit. Moest de auto laten staan en kreeg vervangend vervoer. Reeds de volgende ochtend een telefoontje dat de auto weer klaar stond. Radiateur en achterlicht unit vervangen. Ik hoefde niets af te rekenen, gevalletje garantie. Zo zou iedere garage behoren te handelen. Dit geeft vertrouwen.

de prijs is mij tegengevallen

ik ben goed en vlot geholpen

Klantvriendelijk en prima service

Als gewoonlijk klantvriendelijke en deskundige benadering en adequate service.

De service en deskundigheid zijn erg goed. Snel geholpen aardige medewerkers.

Goede ontvangst en reparatie begon op afgesproken tijdstip tijdens reparatie genoten van een kopje koffie en nog wat extra informatie over nieuwe auto gekregen

Snel en correct geholpen

Pak keuring

Prima werk geleverd, volgens een vlot planningsproces

Afspraak maken via website ging perfect. Ontvangst was vriendelijk en duidelijk. Verrichte werkzaamheden degelijk. Dank en goed gedaan!

Maken van de afspraak rommelig, moet je doen via internet, echter moet je dan zelf aangeven wat er allemaal aan moet gebeuren. Bij een leaseauto ga ik ervan uit dat mijn garage weet wat er aan moet gebeuren en dat ik alleen specifieke problemen aangeef. Dan maak je zelf een tijdsafspraak, dag later krijg je bericht dat er maar een kwartier tijd vrij is? wel netjes nieuwe afspraak gemaakt. Huurauto aanwezig, alleen achterbank vol met hondenharen. Gelukkig geen afspraken waarbij ik iemand mee moet nemen.

Altijd correct en perfect.

Goed geregeld en kunnen wachten op onderhoudsbeurt.

Snel en kundig geholpen.

Snel en kundig geholpen. Rekening viel wel wat tegen.

Goed geregeld

Afspraak maken, op tijd, werkzaamheden uitgevoerd:Super!

Kraaivenstraat 30

5048 AB Tilburg