Goed en snel geholpen
De renault Clio doet wat hij moet doen, namelijk probleemloos blijven rijden. Geen bijzonderheden tijdens de beurt en weer vlekkeloos door apk heen. Aandachtspunt is vooraf de check op de online afspraak. Gelukkig is dit punt perfect door de dealer opgepakt en opgelost, chapeau.
Alles verloopt volgens afspraak. Prijzen worden vooraf verteld. Bedrijf geeft vertrouwen.
En dat jullie het goed doen
Goede service en vriendelijk kontakt
Ik kwam voor enkel APK. Snel plaatsgevonden, bespreekpunten doorgenomen en had ook steekproef (men vond dat vervelend voor mij, hoort er echter gewoon bij natuurlijk).
Gewoon goed
Mijn auto werd volgens afspraak keurig op tijd bij mij thuis opgehaald. Vervolgens werd ik gebeld wat de problemen aan mijn auto waren en werd met mij besproken wat de opties en kosten van de opties waren. Aan het einde van de dag werd mijn auto keurig op de afgesproken tijd weer thuis gebracht. ik ontving de factuur die ik thuis over kon maken.
Hetgeen wat gedaan is, is top gedaan. Goed gecommuniceerd en snel! Echter ben ik niet tevreden, want ik had nog gemeld dat de ruitenwisser kapot is en de voorruit, maar daar is helaas niks aan gedaan. Erg jammer!
Fijn dat alles klaar staat als je een afspraak hebt
Bandenwissel: winter naar zomerbanden. Afspraak digitaal gemaakt, service goed ingepland.
APK keuring en kleine beurt. Precies volgens afspraak verlopen. Zeer tevreden.
Ik moet nog wennen aan de nieuwe locatie, en aan de nieuwe mensen ben altijd in Goirle geweest. Vriendelijk en behulpzaam, is volgens mij duurder geworden, maar ik kan mijn vergissen. Kom zeker de volgende keer terug, om de mensen uit de filiale uit Goirle te zien, toppie.
snel geholpen
Ben een tevreden klant
goede service
Alweer prima.
netjes gebeld ivm de bijkomende problemen en ook netjes afgewerkt. Dik tevreden.
Goede ervaring.
Mijn accu was stuk en kon meteen komen en is ook meteen vervangen
Goede service en oplossing voor het niet op tijd zijn van mijn zomerbanden
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg