Prima garage
In de garage prima. Wel vond ik het online plannen niet vlekkeloos, nadat ik een datum en tijd had gekozen die nog vrij was ontving ik een telefoontje dat de dag en tijd bezet was. Lijkt verschil te zitten tussen de online ervaring en het planningssyteem.
Klantvriendelijk, snel en betaalbaar
Alles was perfect geregeld, ik kon binnen een week terecht (had eerder gekund als mijn agenda dit toegelaten had). De communicatie was makkelijk en heel vriendelijk. Bij binnenkomst werd ik goed ontvangen en gelijk geholpen, verder was alles gedaan zoals afgesproken en werd me goed uitgelegd wat er aan de auto gedaan was. Ik heb geen slecht woord te melden over de service. Prijs / kwaliteit is NVT ivm leaseauto.
Omdat ik op de dag van de beurt van mijn Twingo onverwachts 2 kleinkinderen te logeren had, werd mijn auto ‘s morgens opgehaald en prachtig gepoetst ‘s avonds weer thuis gebracht en hij rijdt weer voortreffelijk!
Probleemloos, makkelijk, snel
Een goed gevoel van zekerheid
Helder en kwalitatief
Altijd vriendelijk en koffie als je moet wachten
Gewoon goed !
goed op de hoogte gehouden van de kosten en wat moest en wat geadviseerd werd.
Ik ben zeer tevreden.!!!!!
alles perfect geregeld
Goede vriendelijk ontvangst,en zeer klant gericht. Zeer tevreden over verrichte werkzaamheden
Ik heb over de garage niets dan lof. Alleen het call-centre wat je bij telefoneren aan de lijn krijgt is ten hemel schreiend. Totaal geen affiniteit met de klant. Waar is de tijd dat je hoorde: "Goedemorgen mijnheer Reijnen, alles oké?". "Vertel het eens, wat kunnen we voor u doen?" Wachttijden bij het call-centre zijn te lang. Doorverbinden met Tilburg doen ze ook niet. Nu krijg je te horen: "Stern garages". Wat kan ik voor u doen?" Vervolgens vroeg ik om doorverbonden te worden met Tilburg. Het eerste wat men dan vraagt is: "Waar is het voor?". Ten tweede: Ik probeerde via de site een afspraak te maken op een dag die nog helemaal vrij was. Tot 3 maal toe kreeg ik 2 dagen later te horen dat de door mij gekozen dag al volgeboekt stond. Erg slecht. Ik bel voortaan rechtstreeks met de garage in Tilburg. Krijg ik het call-centre, dan hang ik meteen weer op. Ook stelde ik via de site een vraag aan een zekere Ivy, waarop ik totaal geen antwoord kreeg. Moest ik zelf weer achteraanbellen.
Vlot geholpen en er werd mee gedacht
zie boven
Alles was goed geregeld en de tijd die was gezegd klopte ook
Goed en snel mijn probleem opgelost
Ben kosteloos geholpen nadat bleek dat mijn lampje niet stuk bleek. Vind ik heel netjes.
Snel en eenvoudig afgewerkt
ik ben zeer tevreden in alles
Ik ben vriendelijk geholpen door de mensen van Stern. Het was de eerste keer APK voor mijn auto dus ik vond het wel spannend. Gelukkig was er op een lampje na niks aan de hand. Mijn auto was zowel van binnen als van buiten netjes schoongemaakt. Top service dus! Bedankt.
Mijn ervaring met het personeel en de balie is goed. Alleen zijn de problemen nog steeds niet opgelost 2 keer 2 dagen en 2 keer 1 dag bij garage geweest en nog niet verholpen. Goed gesprek gehad met balie medewerker en de monteur.maar de problemen kunnen op dit moment niet verholpen worden. Het zijn allemaal software problemen.heb de auto nu vanaf augustus 2020. Dus 6 maanden vindt het niet normaal het zijn problemen die bekend zijn bij Renault maar goed ik heb afgesproken te wachten op een telefoontje van hun kant. Hoop dat het niet te lang meer duurt. Je staat als consument met je rug tegen de muur.hoe lang en hoeveel keren moet je ze de kans geven om het op te lossen? Krijg er alleen maar chagrijn van.
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg