Duidelijk en eerlijk verhaal
Geen omschrijving
Auto moest gekeurd worden en tevens groot onderhoud. Mijn auto werd voor de deur opgehaald door een medewerker en later weer netjes gewassen terug gebracht. Hier is niets voor in rekening gebracht. Telefonisch werd ik goed op de hoogte gehouden en werd er eerst een prijsopgaaf gegeven van de bijkomende kosten. Zoals altijd vriendelijke medewerkers en een fijne service.
Het onderhoud en de reparatie plus de APK zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook de storing die ik had met de navigatie, is prima gerepareerd, en werkt weer zoals het hoort. Ik rijd het merk Renault al plus/minus 50 jaar.
Goede service klantvriendelijkheid en meedenken.
Altijd een eerlijk advies
Prims ervaring
Afspraak wordt goed nagekomen. Wel heb ik een grondige hekel aan die centrale telefooncentrale, eerst kon je jullie vlotter en makkelijker bereiken dan nu.
Snelle servies en super personeel
Wat erg fijn is dat ze de service hebben als de auto een servicebeurt nodig heeft dat ze hem s’morgens komen ophalen en s’avonds weer terug brengen.
Wij zijn snel en correct geholpen, met een kop koffie erbij.
Vlot en met prettige service afspraken kunnen maken, en ook de afhandeling van de afspraak was keurig in orde.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de service van deze locatie (afspraak voor APK) en de locatie in Den Bosch (afspraak voor onderhoud in november gehad). Altijd snel geholpen, goede communicatie, en afspraken m.b.t. onderhoud zijn goed verlopen. Ook wordt er een leuk aanbod van Renault+ toegevoegd aan mijn APK keuring van vorige week, wat ook een fijne toevoeging is.
Auto voor onderhoud gebracht en er zaten wat kleine mankementen aan te komen (schakelaar buitenspiegel, ventilatierooster en accu) maar hier wordt nogal voor gerekend. Mat name voor de accu € 278 waarvoor ik bij mijn garage in het dorp prijs opgevraagd heb (identieke accu) en deze kost daar € 170 dus verschil van bijna 70%. kan dus echt niet en geeft echt gevoel dat je getild wordt. Auto gewassen en gestofzuigd wel weer prima service!
Door de kou was inspuitstuk bevroren waardoor de auto niet starte. Snel opgelost door Renault
Ga zo door
Vriendelijk personeel zowel bij ontvangst als monteurs. Duidelijkheid en goede uitleg.
Spiegel rechts defect. Met coulance korting herstelt. Na grote beurt en APK netjes van binnen en van buiten gewassen. Dikke 10
Uitstekende hulp, meedenken en oplossen, beter kan niet
Gastvrije ontvangst en keurig geholpen
Ik ben nu voor de derde maal op deze locatie geweest en steeds keurig te woord gestaan. Er werd steeds goed uitgelegd wat er aan de auto was gedaan. Na het bezoek merk ik steeds dat de auto prettiger rijdt en dat er dus serieus aan de auto is gewerkt. Wat ik na mijn laatste bezoek zeer heb gewaardeerd is, dat de auto keurig was gewassen en gereinigd, vooral omdat ik de auto tegen mijn gewoonte in behoorlijk vuil binnen heb gebracht. Klasse!
Perfect!
Had een storing in mijn auto, storing was zo gevonden en dezelfde dag nog opgelost.
Goede service en perfecte communicatie
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg