prima !
Goede garage met goede service.
Afspraak voor onderhoud gepland en er moest tevens een nieuw onderdeel in omdat klepje tankdop kapot was. Bij onderhoud werd vergeten het onderdeel in te bouwen. Vervelend, maar het is op zaterdagavond bij mij thuis alsnog ingebouwd door Dennis, waarvoor ik hem zeer erkentelijk ben.
Top garage, vakkundig personeel
Goede service. Problemen met mijn fietsendrager en auto heel mooi opgelost, mijn dank. Prettige uitleg van de auto, zie ook mijn vragen.
We waren altijd heel tevreden over jullie bedrijf maar nu heb ik wel mijn twijfels, we zijn de laatste tijd een paar keer terug moeten komen en nu ik de factuur heb gehad ben ik helemaal geschrokken. Bijv. bij de spiegel van de Kangoo was een randje kapot maar volgens mij hebben ze nu de gehele spiegel vervangen, dat was volgens mij niet nodig, de antenne van het track en trace systeem is defect na vervangen van de ruit dus dat moet ik oplossen. Ik heb de monteurs ook gevraagd hoe of wat en die hadden ook dat het de laatste keren niet was hoe het geweest was. Een week na de beurt krijg ik een brief dat de auto gekeurd moet worden dus mochten we weer terug. Dus op basis van deze dingen vul ik onderstaande in, je mag gerust bellen voor opheldering of voor een 2e kans.
Prima echter ik vond het wel feestelijk toen ik bij de aanschaf van onze vorige auto een presentje kreeg, mijns inziens jammer dat dit wegbezuinigd is......
Zoals gewoonlijk weer uitstekende service verleend en zeer goed geholpen. Bedankt
Altijd goede ervaringen met dit bedrijf. Problemen worden snel opgelost en mensen zijn vriendelijk.
De Vest 52 A
5555 XP Valkenswaard