Steeds goede ervaring. Professioneel en snel geholpen. Uitstekende service.
goede service en communicatie
Vriendelijk en goede service
Vriendelijk en deskundig personeel, maar telefonische bereikbaarheid is bar en boos. Drie keer, op verschillede tijden en verschillende dagen, dezelfde slechte telefonische ervaring gehad. Vandaar \"communicatie = 1\", dat heeft niets met de personen zelf te maken.
Prettige en deskundige behandeling door Dennis de Kort auto Arend Valkenswaard.
Ben voor vakantie sheck prima volgen afspraak behandeld, tijdens het wachten gebruik gemaakt van leen fiets
Slexht
Ik moet zeggen dat het personeel in Valkenswaard in het bijzonder de heer Ron Pieper ons goed heeft geholpen met alle vragen die ik hem heb gevraagd ontremd de aanschaf van een 2de hands auto,die ik toch heb aangeschaft. Ik geloofde hem op zijn blauwe ogen(grapje)
Goede behandeling en afhandeling door personeel.
Goede service, vlotte bediening.
Ik heb een zeer prettige ervaring met de onderhandelingen bij de aanschaf van een nieuwe auto en de fijne manier bij aflevering. Ook zou ik de heer Ron Pieper willen aanbevelen gezien zijn deskundigheid en de uitleg bij aflevering. Chapeau !!!
De Vest 52 A
5555 XP Valkenswaard