Erg vriendelijk ontvangen. Goede en snelle service!
Was niet van Dijk Maar J v Lieshout ervaring is goed
UITSTEKENDE SERVICE
Ik mag de hoofdprijs betalen voor het vervangen van een klem van mijn auto nadat bij onderhoud de zaak met een tiewrap wordt hersteld. Ik kon het niet aantonen maar sinds 2015 heeft er een andere partij meer onderhoud aan gepleegd en in kan me niet voorstellen dat zo\'n reparatie het lang vol heeft gehouden.
Vroeger kreeg ik Frits direct aan de lijn en kon ik na werktijd even voorbij komen. Nu kreeg ik 2 telefonistes waarbij de 2e me in moest plannen. Ingeplande tijd duurde echter langer dan voorzien. (langer weg van mijn werk) Vroeger vond ik het leuker.
Wel goed,,,,wel onverwachte hoge factuur !
Prima geregeld allemaal
Zeer tevreden, snelle beschikbaarheid, meedenkend en correct
Goed. Negatief puntje, als je dingen vraagt wordt het wel eens vergeten.
In het voorjaar heb ik een 2e hands auto gekocht en mijn eigen auto ingeruild. Vorige week heb ik een winter check laten uitvoeren. Mijn ervaring met Arend Valkenswaard zijn goed.
Goede ontvangst. Juiste aandacht.
ik zag jullie beoordelingspunten en dacht een 10 is voor onze lieve Heer en dus geef ik jullie voor alles andere punten
De Vest 52 A
5555 XP Valkenswaard