Dinsdag 15 januari heeft u mijn auto, Twingo NB-0662-F, een grote beurt gegeven. U was bezig van 14:25 tot 16:15 ongeveer.! Ik dank u zeer voor het ook nog schoonmaken van de auto. De matjes waren als nieuw. Zelf kreeg ik die niet goed schoon en heb verzuimd de dag tevoren nog wat te poetsen, mijn excuses daarvoor. Bij het terugrijden ervoer ik dat een filter vooraan vernieuwd was. Ik teken negens aan, om de dynamiek erin te houden. Hartelijk dank, Ad Bergman
Service en uitleg 100 %. Alleen de prijs van de nieuwe banden komt niet overeen met de prijs op jullie website!!
Goed en fijne service
Zeer positief
Zeer vriendelijk ontvangen door de heer aan de receptie. Samen hebben we de offerte doorgenomen voor het uit te voeren onderhoud aan de auto. Het onderhoud is uitgevoerd door kundige monteur (ik heb het een en ander gevraagd en ik kreeg duidelijke uitleg in de werkplaats). De auto is na afloop zelfs gewassen en uitgezogen. Ik ben zeer tevreden, top!
Er is een nieuwe accu geplaatst.
Heel goed
Leuk, en vriendelijk
Prettige wissel van zomer- naar winterbanden. Het duurde redelijk lang, maar ik was wel blij verrast dat mijn zomerbanden (gratis) opgeslagen konden worden.
Gewoon goed.
Zeer goed - altijd klantvriendelijk
Al meer dan 50 jaren heb ik mijn Renaults bij dit en overgenomen bedrijven met goede ervaringen in onderhodud
De Vest 52 A
5555 XP Valkenswaard