Altijd goed!
goede service.
Prima, service. Auto mooi schoongemaakt afgeleverd, super.
Bij het maken van de afspraak werd gezegd door een telefoniste dat het minimaal 2,5 uur in beslag zou nemen, dus leenauto gereserveerd, blijkt op de dag zelf dat het maar 1,25 uur was ben dus lekker met een kop koffie blijven wachten.
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn altijd UITSTEKEND. Goede service, leuke mensen. Ik ben zeer tevreden met Arend Auto Valkenswaard (voorheen Arend Auto Heeze).
Geweldig! Snel in te plannen, netjes bevestigd. En de auto was zelfs gewassen en schoongemaakt. Door verhuizing een nieuwe klant, ik blijf er zeker klant!
Ik heb al enige Renault\'s in Valkenswaard gekocht, dus ik heb goede ervaringen met uw bedrijf. Een punt van aandacht voor de oudere klanten is het up-daten van de Tom Tom navigatie in het R-Link systeem. Dit is voor ons geen fluitje van een cent. Ondanks hoe ik bovenstaande moet aanpakken door uw medewerker Bas Donker lukt het me thuis niet. Hebben jullie bij Arend geen duidelijke instructie liggen voor ons? Bij voorbaat hartelijk dank.
Telefonische bereikbaarheid is slecht. Bij herhaling wordt niet opgenomen. Ik mis daarnaast rechtstreeks telefonisch contact met vestigingen.
De Vest 52 A
5555 XP Valkenswaard