Zomercheck
Na vele jaren service met Arend Auto Valkenswaard heb ik ervaren dat iedereen erg behulpzaamen vriendelijk is.
De ochtend dat mijn auto naar de garage zou gaan startte hij niet meer. Alles werd me uit handen genomen en alles werd fantastisch opgelost! Dankjulliewel toppers!!
Medewerkers zijn klantgericht goed overleg over werkzaamheden en kosten. Het is een team dat altijd voor je klaar staat....vakmensen
Zeer klantvriendelijk, je wordt snel en netjes geholpen.
Zoals ik al jaren gewend ben, is de apk keuring + beurt weer keurig en op tijd uitgevoerd. Eventuele herstelwerkzaamheden zijn besproken. En natuurlijk weer een mooi gewassen Renault in ontvangst genomen. Prima!
Onder het genot van een lekker kopje thee eventjes 'in de wacht' om vervolgens weer met een veilig gevoel de weg op te kunnen!
Ga zo verder
Goede service, vriendelijk persooneel koffie staat altijd klaar.
bij onderhoudsbeurt vergeten nieuwe achterlichtpartij te monteren, dit was afgesproken, dus interne communicatie kan beter. was niet op de hoogte van (extra) kosten bij 1e onderhoudsbeurt van een auto, die net 1 jaar oud is met 11.000km op de teller
alles snel er correct afgehandeld en het bedrag voor de beurt viel me mee. De beloofde leenfiets stond op me te wachten.
Langs geweest voor de zomercheck en de bandenwissel. Weer netjes afgehandeld.
Nogmaals: Ik ben heel goed geholpen
Ik kwam binnen en ik werd meteen geholpen. De leen auto stond klaar. Mijn auto was op tijd klaar en ik werd gebeld. Ook de werkzaamheden zijn zover als ik dat jan beoordelen goed uitgevoerd. Een dikke 10 van mij
Alles conform afspraak en vriendelijk personeel!
Ben goed en vlot geholpen,met deskundig personeel
Beurt, prima afgehandeld.
op tijd, netjes en goed
Er wordt prima meegedacht in Oplossingen en vragen met betrekking tot mijn onderhoudsvagen. Vooral het meedenken kan ik erg waarderen
Goed en deskundig
Vriendelijke vakkundige mensen
Afspraken worden nagekomen.Kwaliteit is uitstekend.Zeer goed personeel.
De Vest 52 A
5555 XP Valkenswaard