Goede ervaringen en meedenkend bij problemen.
We zijn 100% tevreden over de manier waarop we geholpen zijn met de aanschaf van een nieuwe auto. We zijn deskundig geadviseerd en kregen bij het ophalen van de auto alles uitgelegd, zodat we prima op weg konden.
Aflevering nieuwe auto. Was prima. Jammer dat het navigatiesysteem niet de laatste versie van de kaarten had en dat daar geen uitleg over was gegeven. Uurtje eigen werk nodig.
Goed georgsniseerd, vriendelijk
Netjes geholpen en goed geïnformeerd over onze nieuwe auto.
Deskundig en zeer vriendelijk personeel!!
Prima ! Nog nooit zo snel zaken gedaan !
Fantastische ervaring, zeer vakkundig personeel met veel kennis en zorg & aandacht voor de klant. De passie vd medewerker voor renault heb ik hierdoor ook gekregen.
Verkoopmedewerker is deskundig, open, klantvriendelijk, behulpzaam en eerlijk. De offerte werd duidelijk toegelicht. Levertijd was verrassend kort (enkele weken). De aflevering was goed. Eén klein minpuntje is het feit, dat de auto niet goed gepoetst en uitgepoetst werd geleverd. Op de lak gaf dit strepen (net krasjes), maar na één telefoontje werd dit probleem op de afleveringsdag nog net na sluitingstijd opgelost. Dat is een goede service.
Leuke deal voor elkaar gekregen op de laatste dag van de actie. Auto snel geleverd en ook een leuke overdracht. Allemaal vlot verlopen en tevreden over de auto. Kan er weer 7 jaar tegen.
Geweldig goed geholpen
Europalaan 2