Prettig bedrijf om mee samen te werken, de gemaakte afspraken m.b.t. vervangend vervoer, tijd dat de auto weer gereed is enz. zijn altijd stip. Het is mijn lease auto daarom weet ik niets van de gemaakte kosten maar de kwaliteit van de reparatie/ onderhoud is perfect.
Heb een nieuwe auto gekocht op vrijdag s\'middags bleef mijn gordel telkens hangen ben terug gegaan waarop werd geconstateerd dat er een nieuwe besteld moest worden maar omdat hij telkens bleef hangen heb ik meerdere malen zonder gordel moeten rijden ik verwachte dat de nieuwe gordel maandag binnen zou zijn maar dat werd uiteindelijk woensdag al die tijd zonder gordel gereden en niemand kwam op het idee om mij een vervangende auto te geven dinsdag speciaal een vrije dag genomen.
Vastzetten van een hitte schild moet €25 kosten. Zou het graag meer als een service zien om dit gratis te doen voor een auto die ik hier gekocht heb.
Met uw landelijk callcenter is de ervaring dramatisch. De ervaring met Arend in Eindhoven zijn goed.
Goed geholpen bij servicebeurt
Goede service! Vriendelijk personeel.
Snelle service maar wel kostbaar
Vlotte service aan huis, nieuwe accu geplaatst, Schoonheidsfoutjes: Klokje niet opnieuw ingesteld. Cash betaling nodig, geen mobiel pinapparaat.
Europalaan 2
5623 LJ Eindhoven