Uitstekende service. Goede bereikbaarheid en gunstig geprijsd.
ik ben netjes geholpen
Geweldig bedrijf. Vriendelijke mensen en goed te woord gestaan door Lindsey. Ook goed meegedacht met het afsluiten van een my Renault pas door Patrick.
hebben altijd nieuwe auto\"s gereden maar deze garage is gewoon de beste die wij na 45 jaar hebben gehad.
auto werd binnen gebracht voor een onderhoudsbeurt. Men \"hoorde\"iets en daardoor anderhalve week erna de auto terug ontvangen. Wel met druk vanuit de lease maatschappij. Ik ben niet heel tevreden. Ik heb ook het gevoel dat niet alles is gedaan. ...
Mijn ervaring met Arend Eindhoven is positief. De persoonlijke benadering, het meedenken en het advies is waardevol
Prima, vriendelijk en helder
Europalaan 2