Auto hele dag voor beurt bij garage geweest. Ze konden geen oorzaak / oplossing voor klacht geven. Is wel verholpen (vind ik dus vreemd). Ook jammer dat mijn auto niet gewassen is. Deze service was ik namelijk wel altijd gewend. PS 1: tijd voor ruimer parkeerterrein. Onmogelijk om auto fatsoenlijk te parkeren. PS 2: Wat een belachelijke tekst staat naast deze enquete Wij gaan voor 100%. Willen jullie een eerlijk antwoord of willen jullie de mening horen van de klant.
Prima autobedrijf, afspraken worden nagekomen, klantgerichte medewerkers
Na de bandenwissel toonde de auto de bandenspanning niet meer. Klein telefoontje en een bezoekje in de ochtend was voldoende op weer veilig de weg op te kunnen. Volledig binnen service!
Alles helemaal goed geregeld en volgens afspraak. (Eerste) Renault Clio gekocht in 2015 bij Martin van Beiningen.. Onderhoud ergens anders uit laten voeren (Vogels Gemert) omdat mijn achterbuurman/kammeraad daar werkte, daar in 2017 een nieuwe Kadjar gekocht. Toen is kort daarna mij kammeraad daar op een niet alle nette manier ontslagen, en toen ben ik terug gegaan naar Martin om te vragen of hun het onderhoud weer willen doen.. Super netjes opgelost.. Gr.Wilfred van Wijchen
De ervaringen met Arend zijn heel goed. De ervaringen met het product niet, Renault levert een gebrekkig product en ondersteund de dealers niet (genoeg) om het echt op te lossen.
Vertrouwde en deskundige garage
Prima bedrijf. Zeer hulpzaam.
Tot nu toe alleen maar positief. Een verbeterpuntje zou een extra service kunnen zijn die veel andere garagebedrijven wel hebben, nl. een thuisbrengservice. Nu moet ik zelf iets regelen om thuis te komen als de auto onverwacht in de garage moet blijven.
Wat betreft communicatie is Arend moeilijk bereikbaar. Heft dit te maken met drukte of te weinig bezetting? Contact ter plaatse is goed! Onder e noemer bezoek is ook onderhoud en aankoop vorige auto.
Alleen maar positief, geen vervelende ervaringen.
Europalaan 2
5623 LJ Eindhoven