goed geholpen
Goed geregeld. Goede service, deskundige personeel en prima uitleg
Goede en snelle service
goede service ,vriendelijke personeel
Goede service na verkleuring gespoten lak.
mijn ervaring met de service afdeling ter plaatse is super. Het gebruik van het centrale nummer is dramatisch je wordt daar van het kastje naar de muur gestuurd en uiteindelijk wordt de vraag gesteld of dat je wil terug bellen. Voorkeur zou zijn, hef het centrale nummer op en laat de mensen rechtstreeks in contact komen met juiste afdeling op locatie. deze personen kennen de klanten en dit voorkomt ergernis.
Vriendelijk personeel . Snelle en goede service
Had mijn bumper laten vervangen. De monteur die met mijn auto een proefrit deed, hoorde een geluidje wat er niet hoorde. Dit werd ook nog eens kosteloos gerepareerd. Hiervoor mijn complimenten
het probleem is na mijn mening nog steeds niet opgelost , want mijn start stop na velen onderzoek werk nog steeds niet ,ik heb dinsdag 24 september voor de accu onderzoek, zoveelste keer weer een afspraak ,dan ben ik de auto de hele dag zonder ,ik hoop dat het probleem eindelijk opgelost word , zo niet wat kan ik daar dan aan doen ?????? gr Fred
Vertrouwd adres.
Correct. Goed op de hoogte gehouden. Tussentijds overleg. Goed werk geleverd.
Na een klacht werd zeer alert gereageerd , en de problemen snel opgelost !
Erg snelle service aan huis. Prima monteuse! En gelijk een prima probleem oplossing om weer snel mobiel te zijn!
goed en eerlijk in uitleg van onderhoud.
Goed geholpen
Ik kan alleen maar positief zijn wat betreft Arend auto Eindhoven. Ik kan echt geen minpuntje bedenken,en zeg alleen ga zo door.
Zekerheid voor alles. Mijn richtingaanwijzers deden het niet meer. Even uitlezen, geen kosten, advies erbij en met een goed gevoel naar huis.
Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen. Ben zeer tevreden.
Alhoewel de receptionist en ik beide over het woord prijsopgave hadden gelezen waardoor ik het bedrag voor het vervangen van de ruitenwissersproeier al betaald had voordat het gemaakt was, is de afspraak en de reparatie prima verlopen.
Op een prettige manier een afspraak kunnen maken en vervangend vervoer kunnen bespreken. Vanaf een prima tijdstip (07:30) de mogelijkheid om de auto te brengen. Vriendelijke medewerkers aan de balie.
alles goed geregeld maar ik vond de kleine beurt prijzig tegenover beurt van twingo II
Europalaan 2
5623 LJ Eindhoven